Home / Хороскоп / Хороскоп за 19 януари 2012 г.

Хороскоп за 19 януари 2012 г.

Овен – бъдете тайнствени и не се предоверявайте. Всеки мисли първо за себе си и после за другите. Хвалебствията, които получавате, едва ли са искрени.

Телец – денят ви ще премине в грижи и проблеми. Ще разберете обаче много истини днес и ще си дадете сметка на кого можете да разчитате.

Близнаци – не си губете времето в празни приказки. Мобилизирайте се и действайте. Само добрата организация днес ще ви спаси от критика.

Рак – имате нужда от спокойствие, но днес едва ли ще го получите. Сякаш всички се натоварват да ви дразнят.

Лъв – има опасност да ви въвлекат в грандиозен скандал. Пазете дистанция към хора с нечисти намерения. Сами ще разберете кои са те.

Дева – днес сте концентрирани върху работните си ангажименти. Започвате нови проекти, които ще се окажат успешни.

Везни – имате големи очаквания за днешния ден. Вероятно ще останете удовлетворени в края на деня и ще се радвате на заслужен отдих.

Скорпион – съобразявайте действията си с околните. Внимателно обмисляйте думите си, за да не нараните нечии чувства и после вие да излезете виновни.

Стрелец – днес ще успеете да увеличите финансите си. Не е изключено да получите премия или да ви повишат.

Козирог – въпреки че днес денят ще ви поднесе неприятни изненади, от вас зависи как ще се справите с тях. Не се отчайвайте и вярвайте в доброто стечение на обстоятелствата.

Водолей – бъдете сдържани с колегите си и не им давайте повод да ви нападат. Запазете приятната атмосфера на работното място с цената на жертви от ваша страна.

Риби – приемете всичко днес с доза хумор и по-лесно ще се справите с трудностите. Само не се вглъбявайте в проблемите.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*