Home / Хороскоп / Сигурни пари за Овните, изненада в любовта за Раците

Сигурни пари за Овните, изненада в любовта за Раците

Седмичен хороскоп за всяка зодия за периода 20-26 юли

Овен

Мили Овни, навлизате в нов етап от връзката си. Периодът ви дава възможност да решите дали да следвате чувствата, или разума си. Ще имате силно желание за работа, макар да ви подценяват. Искате да се докажете. Парите още не са в сметката ви, но са сигурни.

Съвет: Слушайте себе си, не съвети.

Телец

Рискована ситуация в любовта. Пренебрегвате партньора си, а изисквате цялото му внимание. Знаете, че прекалявате, но не се спирате. Вашите идеи за повече приходи на фирмата пълнят и вашата сметка.

Съвет: Преодолейте чувството си за собственост.

Близнаци

Получавате много любов, но мечтаете тази, която е в сърцето ви, да е споделена. Периодът доказва, че е така. Бизнесът ви върви успешно въпреки кризисните времена. Търсите последователи. Финансово

Ако сте зодия Рак, очаквайте изненада

Ако сте зодия Рак, очаквайте изненада

сте подсигурени.

Съвет: Радвайте се на постигнатото.

Рак

Приятна изненада в любовта – близък до вас човек копнее за взаимност. Приемете го като подарък от съдбата. В работата ще ви е нужно търпение и коректност. Работата не ви харесва, но нещата ще се оправят. Повече пари.

Съвет: Преследвайте постоянно целта си.

Лъв

Вашият партньор се съмнява в силата на обичта ви. Трябва да покажете отново любовта си, която носите в сърцето си. На работното място се справяте отлично, макар и в движение. Откривате нови възможности за реализация и повече пари.

Съвет: Престанете да се тревожите.

Дева

Промяна в посоката на чувствата. Приятелите ви приемат новата връзка с разбиране и ви оставят на спокойствие. Има известна опасност от проблеми в службата, но ако внимавате, може да не се сблъскате с тях. Парите са достатъчно.

Съвет: Доверете се на колегите си.

Везни

Силно емоционален момент в любовта. Давате воля на чувствата си и изливате каквото ви е на душата. Приемат ви с възторг. В работата обмисляте промени, които се налагат отдавна. Въпреки това не им е дошло още времето. Парите са точни.

Съвет: Обърнете внимание на здравето си.

Скорпион

Радвате се на спокойни отношения в любовта. Търпението ви преодолява препятствията и така постигате хармония. Радостна новина – поредната стъпка нагоре в кариерата. Няма нужда да се мерите с колегите си. Финансово сте разумни.

Съвет: Не се опитвайте да манипулирате партньора си.

Стрелец

Сигурни сте в любовта си, защото се нуждаете от нея. Съдбата ви праща и недвусмислени знаци за вярност. Успешен период за вас в работата, служебните сътресения не ви засягат, условията остават същите. Парите ви носят спокойствие.

Съвет: Направете романтична изненада.

Козирог

Тъгата и самотата са зад гърба ви. Не спирате да флиртувате, но не сте готови за сериозна връзка.
В работата се радвате на ползотворен период, макар невинаги да успявате навреме, защото сте претоварени. Повече пари в сметката ви.

Съвет: Пътешествията са вашата тръпка – заминете.

Водолей

Отново се люшкате между любов и приятелство. Скоро ще се сбъднат мечтите ви, които все гоните от мислите си. Прецизността в службата ви пречи, защото нямате време. Парите се бавят.

Съвет: Не се притеснявайте, ще се справите в срок.

Риби

Щастлив период на споделена обич. Взаимни нежни чувства, на които можете да се насладите с ведра душа. Неуморно работите, любовта ви дава сили за всичко. Парите малко закъсняват, но са сигурни и повече от очакваните.

Съвет: Ценете хубавите моменти.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*