Home / Лайфстайл / Шинийд О’Конър: Искам да се самоубия, аз съм лоша майка!

Шинийд О’Конър: Искам да се самоубия, аз съм лоша майка!

Ексцентричната певица обмисля опит за самоубийство

“Бях при моя психиатър, за да ми обнови рецептата. Тя каза, че съм лоша майка, защото говоря за секс. Третираше ме като луда. Искам да отида на небето!” – написа в “Туитър” 44-годишната певица. Почитателите й останаха силно изненадани от желанието й да сложи край на живота си. Очевидно, Шинийд е в тежка депресия и дните й са съпътствани от черни мисли. Тя е убедена, че хората я мислят за побъркана и че тотално се е провалила като майка.

Певицата обмисля евентуално самоубийство не за пръв път. Още през 1999 година тя се опита да сложи край на живота си навръх рождения си ден. Лабилната психика на певицата я тласна в депресия и помрачи музикалната й кариера.

Както често се случва в музикалните среди, тя често изпада в ужасни кризи, които съсипват здравето й. След раздялата с третия си съпруг, певицата е съсипана и разочарована. Тя все по-трудно намира смисъл да живее и дори вече обмисля как да се ликвидира най-безболезнено. Феновете й все пак се надяват да не го направи и да продължи да ги радва с музиката си.

“Това я съсипва. Тя е жадна за любов и внимание, но не ги получава” – споделят близките на певицата относно раздялата й със Стив Кууни.
бутони за споделяне

http://youtu.be/iUiTQvT0W_0

One comment

  1. ШИНИК, ТИ СИ МАЛКО ЛУДА! И ПАПАТА ДА ПИТАШ И ТОЙ ТАКА ЩЕ ТИ КАЖЕ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*