Home / Мистично / Да пречупим лошия късмет и безпаричието с ето тези ритуали!

Да пречупим лошия късмет и безпаричието с ето тези ритуали!

Съществуват специални ритуали, които привличат парите в живота ни

Обикновено те са еднократни, т.е. предназначени за случаите, когато действително сте се оказали в голяма нужда и спешно ви е необходима известна сума за нещо важно.

пари късмет

Как да привлечем парите и късмета?

Тези ритуали не трябва да се провеждат често, за да не се получи като в мъдрата приказка за рибаря и златната рибка – висшите сили не обичат прекалените изисквания.

Има и старинни магически правила, чието спазване предпазва от нищета. Те не обещават богатство, но ако се придържате към тях, суровото безпаричие ще ви подмине.

Особеностите на тези правила са в това, че е желателно да се спазват ден след ден – за да проработят, са необходими няколко месеца, затова пък не съществува риск да останете с „пробито корито“.

При това е важно, че ако не следвате тези правила, то и ефектът от специалните ритуали за пари няма да е продължителен. Неочаквано получените крупни суми ще се изпарят „яко дим“.

Разликата между специалните ритуали за привличане на пари и правилата е както разликата между пластичната операция и необходимостта от всекидневни грижи за кожата с помощта на кремове, лосиони, маски и лек масаж…

А ето и самите правила:

1. Не вземайте заем (кредит) в понеделник. Не връщайте дълг във вторник, а кредит – в петък. В противен случай, рано или късно, ще се оплетете.

2. Ако в края на седмицата в портмонето ви са останали дребни пари (до 10 лв.), в неделя трябва да ги похарчите или да ги раздадете като милостиня, иначе цялата ви печалба ще е дребна.

3. Ако искате да помолите за повишение на заплатата, най-добре е да го направите в средата на деня в сряда.

4. Ако сте далипари назаем и ви ги връщат, вземайте банкнотите с дясната ръка, а с лявата „стискайте палци“. Ако вие сте взели заем, връщайте парите рано сутрин.

5. Старайте се по възможност да харчите едрите банкноти, без да ги разваляте. Някога казвали, че да се разменят левове за стотинки е на сълзи, а едрите банкноти с дребни – на харчове.

6. Не слагайте на сметка кръгла сума – „нулевото“ й окончание ще свежда до нула печалбата ви.

7. След залез слънце не метете дома, иначе цялата печалба ще бъде изметена с боклука навън.

8. Ако отдавна не сте получавали повечко пари и изведнъж ви се е паднала по-голяма сума, в този ден не харчете и стотинка, по-добре вземете малко пари назаем. Внесете всички пари в дома – нека да пренощуват там. В краен случай ги вложете в банка. 

9. Старайте се да подавате милостиня на жени в бели монети, а на мъже – в жълти. Най-добре е изобщо да не давате банкноти – на бедност е.

10. Ако сте взели назаем съд или чанта, не ги връщайте на собственика празни – сложете монета или някакво кулинарно изделие, иначе портфейлът ви ще опустее.

11. Никога не бройте парите в портмонето си в присъствието на други хора.

12. Никога не слагайте пари на масата за хранене.

13. Никога не дръжте портфейла си – включително и подарения наскоро, празен. Нека в него да има поне една монетка. А и в джобовете на дрехите ви е добре да дрънкат парички.

14. Дори да държите спестяванията си в банка, съхранявайте определена сума пари и у дома, като поне веднъж месечно я увеличавате с по няколко банкноти Пазете тези символични спестявания на тъмно – парите не обичат светлината, и обезателно от време на време ги бройте.

15. Дали плащате или вземате, не получавайте парите от ръка в ръка – слагайте ги на специална чинийка или на масата. Иначе заедно с парите можете да вземете и чуждите уроки или карък, пише вестник „Феномен“.

One comment

  1. Aтанас Костов

    hmmm…!?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*