Home / Рецепти (page 25)

Рецепти

Рецепти за готвене – лесни и бързи ястия с месо, зеленчуци. Рецепти за баници, торти и всякакви сладки. Идеи за кухнята

Красиво и вкусно руло с банан – ето как се приготвя

Предлагаме ви да поглезите любимите си хора с красиво и много вкусно руло с банан Продукти за блата: 4 големи яйца 10 с.л. брашно 10 с.л. захар 2 с.л. какао ...

Read More »

Плодова салата „Палмички“

Много интересна на вид и вкусна плодова салата, която се харесва и на малки, и на големи. Продукти за 2 порции:  1 банан  2 кивита 1 мандарина Приготвяне:  Обелете банана, ...

Read More »

Рецепта от Девинско: Пататник без сирене

Ако отидете в Родопите, навсякъде ще ви предложат пататник по различна рецепта. Рецептата, която ние ви предлагаме, е характерна за девинския край. При този вариант в пататника не се слага ...

Read More »

Бърз и лесен сладкиш с нектарини

Рецепта, подходяща за почитателите на леките десерти. Продукти за 4 порции: 2 кофички кисело мляко 30 бр. обикновени бисквити 4 бр. добре узрели нектарини 4 с.л. мед 2 ванилии Начин ...

Read More »

Крехки свински пържоли с гъби и бяло вино

Продукти: 6 средно големи парчета свинско месо 200 грама гъби (аз използвам печурки) 200 мл гъбен бульон 200 мл вино (задължително бяло) 2 ч.л. масло 1 с.л. нишесте черен пипер ...

Read More »

Салата от диня, пъпеш и сирене

Рецептата е прекрасна за летния сезон, тъй като основната съставка е диня. В оригиналната рецепта няма пъпеш и маслини, но аз слагам, защото тези продукти обогатяват вкуса на салатата. Продукти: ...

Read More »

Как да си направим ефектни кашкавалени купи за салата?

Преди време в един чужд сайт попаднах на една страхотна идея! Става дума за кашкавалени купи, които се ползват за сервиране на салата. Правят се лесно, за няколко минути и ...

Read More »

Ароматно филе от Пангасиус на тиган

Продукти:  Половин кг филе от Пангасиус Половин ч.ч. брашно 1 ч.л. прясна или суха мащерка 2 ч.л. сладък червен пипер щипчица лют червен пипер (ако обичате лютото, сложете повече) 1/3 ч.л. ...

Read More »