Home / Рецепти (page 18)

Рецепти

Рецепти за готвене – лесни и бързи ястия с месо, зеленчуци. Рецепти за баници, торти и всякакви сладки. Идеи за кухнята

Лесна рецепта за чесън туршия – как се приготвя?

чесън туршия

Как се прави чесън туршия? Рецептата е много лесна и вкусна! Задължително опитайте тази вкусотия! Продукти за туршията: 2 кг чесън 1 л. оцет 1 с.л. сол 2 ч.ч. вода ...

Read More »

Патладжан кебап – бърза, лесна и вкусна рецепта

патладжан кебап

Как да си приготвим патладжан кебап? Продукти: 4 бр. патладжан 800 грама кайма сол на вкус Приготвяне на патладжан кебапа: Първо омесете хубаво каймата, след което оформете от нея малки ...

Read More »

17 красиви идеи за декорация с различни храни

Тези красиви идеи ще ви очароват и ще зарадват близките ви Предлагаме на вниманието ви 17 оригинални идеи за декорация с различни видове храни. Без значение какви продукти ще изберете, ...

Read More »

Ухание на есен: Кекс с тиква

Продукти: 2 чаени ч. брашно 2 чаени л. бакпулвер 12 суп. л. олио 200 гр. лешници 12 с.л. закв. сметана 300 гр. захар 4 яйца 400 гр. тиква Приготвяне на ...

Read More »

Родопска закуска – вкусът на нашето детство

Необходими продукти: 250 гр. извара 25 гр. краве масло 25 мл олио 10 гр. чеснов лук 3 гр. червен пипер сол Начин на приготвяне: Разтопете маслото. Разбъркайте го заедно с ...

Read More »

„Мързелива“ лютеница – ето как се приготвя!

Продукти: 10 кг. червени чушки 1 кг и 600 гр. доматено пюре 600 мл. олио 400 гр. захар 4 връзки магданоз 6 скил. чесън сол Приготвяне на лютеницата:  Измийте старателно ...

Read More »

Много лесен сладкиш с круши и канела

Продукти: 4 яйца 1 ч.ч. крис. захар 1 ч.ч. брашно 1 ч.л. бакпулвер 3 с.л. кр. масло 2 ванилии 1 пакет бисквити „Роден край“ 4 круши канела Приготвяне на сладкиша:  Разбийте хубаво ...

Read More »

Паниран карфиол с бира – ето как се приготвя

паниран карфиол

Продукти: 2 малки гл. карфиол 4 яйца 1 ч.ч. бира – без значение каква марка 5-6 с.л. брашно 1 ч.л. сол олио Приготвяне: Начупете карфиола на розички и го измийте хубаво. ...

Read More »