Повечето хора приготвят пържените филии само и единствено с яйца. Има обаче и друга рецепта, която е не по-малко вкусна. Продукти: 2 яйца 2 ч.л. кисело мляко 2 суп. лъжици ...
Read More »Рецепти
Хлебно руло с цвекло и херинга – вкусно и оригинално
Продукти: 1 франзела 2 филета от маринована херинга (ако имате цяла херинга, е необходимо да я нарежете на две филета и да отстраните кожата и костите) топено сирене – количеството зависи ...
Read More »Златно ВИДЕО! Баба обяснява как се прави дърпана баница!
Как се прави дърпана баница? Клипче в YouTube, на което баба със златни ръце обяснява как се прави дърпана баница, се превърна в абсолютен хит сред кулинарите! Тази баница не ...
Read More »Разкошна питка „Слънце“ със сирене и спанак
Продукти за тестото: 300 мл. хладка вода прясна мая (половин кубче) по 1 ч.л. сол и захар 3 с.л. олио брашно (колкото поеме) Продукти за плънката: 400 гр. спанак 200 ...
Read More »Яйца по пакистански – една по-различна рецепта
Особеното при приготвянето на яйцата по пакистански е, че се използват най-различни подправки. Крайният резултат е чудно вкусен и се харесва от всички! Продукти: 800 гр. домати от консерва 1 ...
Read More »Божествено вкусни свински ребърца с кисело зеле
Тази рецепта е перфектна за студените есенни и зимни дни. Количества не са посочени, тъй като всеки сам си преценява колко на брой порции да приготви. Продукти: свински ребърца кисело ...
Read More »Памук погача – ето как се прави!
Продукти: 1 чаена ч. топло (но не трябва да е горещо!) пр. мляко 1 чаена ч. топла водичка 1 чаена ч. олио 2-3 чаени лъжички захар 1 суп.л. сол 20 грама прясна мая около ...
Read More »Вкусът на италианската кухня: Спагети по сицилиански
Продукти: 500 гр. спагети 4-5 домата 4 картофа 1 патладжан 150 гр. сирене 150 гр. настърган кашкавал пресен босилек зехтин Начин на приготвяне: Намачкайте в хаванче доматите и босилека заедно ...
Read More »