Home / Хороскоп / Раците са щастливци, Девите градят блестяща кариера

Раците са щастливци, Девите градят блестяща кариера

Хороскоп за седмицата 3 – 9 август

Овен

През тази седмица трябва да сте крайно внимателни и да действате с разума, а не с чувствата си. Всяка лекомислена постъпка може да ви отдалечи от крайната цел и дори да промени съдбата ви. Не участвайте в скандали, бъдете любезни с останалите. През уикенда очаквайте радостно събитие.

Телец

Успехите, които ще постигнете на работното си място, няма да отнемат от силите и енергията ви. При вас всичко се случва с лекота. Съществува малка вероятност за конфликт с близък човек, разрешете проблема в зародиш. През почивните дни обърнете по-специално внимание на семейството си.

Близнаци

Двете неща, които ще ви помогнат в постигането на поставените цели, са решителност и разум. Вярвайте в собствената си преценка и всичко ще се нареди от само себе си. Съветът ни е да говорите по-малко и да действате повече. Подарете си почивка и приятно време с приятели.

Лъвовете имат нужда от повече почивка

Лъвовете имат нужда от повече почивка

Рак

Вие сте щастливци, Раци, защото ви предстоят големи промени и успехи в професионалната сфера. С минимум усилия ще постигнете максимум резултати. Очаквайте изненади, съдбата ще ви сюрпризира приятно.

Лъв

Преуморени сте, Лъвове. Затова се отдайте на заслужена почивка и намалете темпото на работното място. Ако все още не сте в групата на отпускарите, вършете само онези задачи, които са неотложни. Възможно е да изникнат конфликтни ситуации заради независещи от вас обстоятелства. Не се карайте с половинката си.

Дева

Девите са във вихъра си и се чувстват чудесно. Вие, мили създания, скоро ще се радвате на блестяща кариера и големи успехи. На всяка цена избягвайте разговори, от които няма никаква полза. Не позволявайте на никого да ви губи времето. Изхвърлете боклука от живота си – и в буквален, и в преносен смисъл.

Везни

Везните ще имат нужда от помощта на близък или добър приятел през тази седмица. Не е нужно да се мъчите сами – когато е необходимо, разчитайте на тези, които биха могли да ви помогнат. Има вероятност да изникнат проблеми, свързани с документация. Бъдете внимателни с новите запознанства и си дайте повече време за почивка.

Скорпион

Ако искате да постигнете онези страхотни резултати, за които мечтаете отдавна, трябва да действате! Звездите са на ваша страна и трябва да сте уверени в себе си. Всичко зависи от вашата активност и желание за положителна промяна. Ще успеете да съхраните хармонията, която сте постигнали у дома.

Стрелец

За да ви предложат по-добри кариерни възможности в бъдеще, трябва да повишите своите знания. Спестявайте повече и не пръскайте пари за вещи, които не са ви нужни. Преумората оказва негативно влияние върху здравето ви, затова си подарете поне няколко дни почивка.

Козирог

Заринати сте с неотложни задачи, но няма как – големите успехи изискват жертви. Почти не разполагате със свободно време, но имате шансове да постигнете прекрасни резултати, за които мечтаете от години. При някои от вас на хоризонта ще се появи нова любов, но не прекалявайте с бурните емоции.

Водолей

Ще се сблъскате с неочаквани ситуации, но ще се справите с тях, ако покажете достатъчно решителност. Не отлагайте днешните задължения за утре и не бъдете прекалено самокритични. Запазете спокойствие и прекарвайте повече време с половинката. Любовта ви вдъхновява!

Риби

Започва доста натоварена седмица за вас, Риби. Очакват ви различни събития, много емоции, повечето от които – приятни. Реализирайте бързо всяка своя нова идея и ще постигнете хармония и щастие. Малко преди уикенда ще получите интересно предложение. Предстои ви пътуване!

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*