Home / Красота / Помпат гърди с крем

Помпат гърди с крем

Гърдите могат да бъдат увеличени до няколко размера без хирургична намеса

Много жени искат да увеличат гръдната си обиколка, но не са готови да легнат под ножа. Други пък вече са го направили и след множеството усложнения и повторни операции, са се отказали от силикона.

Американски учени са създали нов иновативен продукт, който позволява да се увеличат гърдите с няколко размера. Ефектът се забелязва след един месец, пише БГНЕС.

Кремът не носи риск за здравето и няма странични ефекти. Продуктът стимулира образуването на мастни клетки в тях. По този начин се увеличава гръдната обиколка.

Сензационният крем вече се предлага в интернет, но тепърва ще стане ясно дали ще предивизка интерес сред дамите, ощетени от природата. Трябва да се знае, че този продукт не повдига бюста. Той е предназначен за малките стегнати гърди. Жените, които искат по-пищен бюст, могат да се доверят вече и на иновативни методи, които не включват пластични операции.

Все още няма отзиви от този крем и не е ясно дали наистина действа.

Много жени се отказаха от силикона. Манията по големите гърди обаче продължава. Това кара козметичните компании да търсят алтернативни методи за уголемяване на бюста. Дали този крем ще се превърне в сензация – скоро ще разберем.

А може и така:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*