Home / Мистично / Помисли 3 пъти, пожелай само веднъж!

Помисли 3 пъти, пожелай само веднъж!

Думите не са вятър, а мозъкът не е пясък

сбъдване на желание

Трябва добре да помислите, преди да пожелаете нещо на някого. За да не навредят вашите пожелания, формулирайте ги пределно ясно. Само тогава пожеланията ви имат всички шансове да достигнат до адресата.

Не е нужно да сте собственици на заводи, вестници, кораби, достатъчно е да вършите нещо добре и да пожелаете същото на другия. Ако, разбира се, той има нужда от това! Но понякога и самите ние не знаем какво искаме, затова от чуждите пожелания нещата само се влошават.

Ето един типичен пример: Историята е за две приятелки. Животът на едната бил подреден и спокоен, а на другата – пълен хаос. Ролите и на двете били ясно разпределени: „неспокойната“ през цялото време се оплаквала от живота, а „стабилната“ я съжалявала. И тя толкова пъти страстно й пожелавала „постоянство“, че постепенно животът на приятелката й наистина започнал да се подрежда. След година тя вече съжалявала за друго: „Живея в рутина като милиони други. Преди всичко беше спонтанно, нямах никакви корективи. А сега: работа, вкъщи, почивни дни и отново работа, вкъщи… Колко ми се иска промяна, поне някакво движение!“.

Тези мисли постоянно се въртели в главата й, докато нещата не се върнали в първоначалното положение, пише вестник „Феномен“. Скоро тя отново станала разпиляна като преди, животът й не вървял, липсвала стабилност, тя продължила да се оплаква, но… била щастлива. Защото живеела своя живот, а не такъв, който й е натрапен от пожеланието на някой друг човек.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*