Home / Споделено / Покъртително! Майка ми ме изгони от вкъщи заради мъж!

Покъртително! Майка ми ме изгони от вкъщи заради мъж!

Наша читателка ни изпрати своята разтърсваща история

Решихме да не публикуваме целия материал, защото е много обширен, и да ви запознаем накратко с историята на едно младо момиче.

Благодарим на всички, които ни изпращат непрекъснато своите истории.

Това за нас е много важно.

Ето и част от писмото на Валентина от София:

“С риск да остана неразбрана, реших да споделя своята история с вас.

Упреквам родителите си за това, че никога не ми показаха любовта си и ме оставиха на произвола на съдбата.

Разведоха се и всеки пое по своя път, а мен сякаш спряха да забелязват.

Подхвърляха ме от едната в другата къща. Прекарвах повечето време при майка ми, но когато тя си намери приятел, всичко се промени. Той започна да се разпорежда.

Натякваше ми, че баща ми не дава достатъчно пари за моята издръжка. Караше майка ми да иска пари от родителите си, а тя сляпата си затваряше очите за всичко.

изгони

Тя ме изгони

Скарахме се жестоко преди месец. Опитах се за защитя майка ми. Чух ги да се карат и станах да видя какво става.

Той полудя, когато ме видя. Казах му да спре да вика, а той стана и ми зашлеви шамар. Паднах. Дори не помня точно какво стана. Завъртяла съм се и се разминала на сантиметри от ръба на секцията.

Майка ми, глупачката, му прости и го остави у дома.

А мен натири при баща ми. Тръгнах си, но знам, че ще съжалява един ден.

Той ще си намери друга, защото е по-млад с 10 години, но тя ще си остане сама и аз няма да я погледна. Хора, не създавайте деца, ако сте слепи за тях. Не ги карайте да плащат за вашите грешки.

От такива родители няма смисъл. Останете си сами, но за Бога не правете деца! Защото ние страдаме, а нямаме никаква вина!”

Снимка: Pixabay.com

4 comments

  1. kak da se svarja s tva momiche iskam da bia priatelq na maika i

    • Гого, сигурен ли си че ще го набиеш?…и това как ще промени нещата?? Виновна си е майката, явно момичето е нежелано дете, най-вероятно.Грижат се за нея по задължение.Да си търси работа, за да е независима от тях,това е решението за нея.Ако това изобщо е възможно.Дано да е от София или друг голям град.

    • MALE KAK DA SE SVARJA S MOMICHETO ISKAM DA SPUKAM OT BOI MAIKA I I NEINIQ PRIQTEL TAK SHTE GI BIQ CHE NEMA DA ZNAQT KADE SE NAMIRAT

  2. Това не е майка, а изрод!!! Една майка никога не би предпочела мъж пред детето си и никога не би го изгонила независимо какво е сторило детето….съжалявам това момиче дано да не пада духом и да се бори за по-добро бъдеще – нека това я мотивира да се бори, защото живота е това – БОРБА! Успех!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*