Home / Хороскоп / Хороскоп за 19.06.11

Хороскоп за 19.06.11

Овен – получихте страхотна изненада сутринта, която ще ви кара да се усмихвате през целия ден. Големите ви очаквания днес ще бъдат неосъществими, но пък ще се радвате на добро настроение.

Телец
– ден за усилена работа и наваксване на пропуснатото. Планирате нещо голямо и късметът ще е на ваша страна.

Близнаци – напрегнат и натоварен ден. Очаква ви пътуване по работа. Не са изключени материални придобивки.

Рак – мислите ви са насочени към важни бъдещи проекти, търсите решения, но днес не е ден за това. Любовта ви дава крила и губите реалната си преценка.

Лъв – страхотен ден за вас, показвате уникалното си чувство за хумор. Забавлявайте се с приятели, но не забравяйте за поетите си ангажименти.

Дева – днес сте изключително емоционални. Задавате си много въпроси, на които нямате отговори. Оставете на времето да ви покаже вярната посока.

Везни – наблюдавайте действията и реакциите на другите, те ще ви покажат много. Търсите промяна и се чудите какво конкретно да предприемете. Отговорът е там, където най-малко го очаквате.

Скорпион – организирайте и степенувайте задълженията си. Точният график ще ви създаде чувство на спокойствие и владеене на ситуацията. Не позволявайте на близък човек да ви разваля настроението.

Стрелец – имате план за действие и стратегията ви е успешна. Не предприемайте рискови начинания и такива, основани на спонтанни решения.

Козирог – мамят ви, най-нагло си играят с доверието ви. Днес е ден за разплата. Обнадеждаващото е, че вие ще спечелите от цялата ситуация, макар в началото да не го вярвате.

Водолей – помагате на близък приятел и това ви носи вътрешно удовлетворение. Обичате да се раздавате и го правите некомерсиално, поздравления!

Риби – успешен ден за артистичните Риби. Подвластни сте на нова тайнствена муза. Имате нужда да споделите нещо важно с приятел или близък. Направете го, ще ви олекне.
бутон за споделяне

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*