Продукти:
8 малки хлебчета
8 яйца
1 червена чушка
шунка
предварително сварени и нарязани на малки парченца картофи
сирене
краве масло
сол
черен пипер
Начин на приготвяне:
Изрежете върха на малките хлебчета и издълбайте вътрешността, но се уверете, че стените на хлебчетата са останали непокътнати.
Намажете вътрешността на всяко хлебче с разтопено масло, поръсете със сол и черен пипер.
Нарежете чушката на малки парченца и сложете по малко във всяко хлебче.
Направете същото и с другите продукти.
Във всяко хлебче чукнете по едно яйце, подправете със сол и черен пипер и поставете в тава.
Печете в предварително загрята фурна на 250 градуса около 15-20 минути. След това покрийте тавата с фолио и печете още 25-30 минути.
50 минути печене????
много е времето за печенееееее
ИДВАМ СИИ НАПРАВИ МИ ЗА ЗАКУСКА….
lele ami te 6te izgoriat tolkova vreme da se pekatttttttttttttt
И на мен много ми се стори времето. Да не е някаква грешка? Ако някой е изпробвал рецептата да пише.
http://www.art.satto.org/ptichi-gnezda/ Това не е ли същото и е 10 мин.
Янулка прочети внимателно това,което си постнала.Не е 10 мин.печенето,а 10 мин. преди да ги извадиш се чукват чйцата.Иначе това според мен му е нужно около 20-30 мин.зависимост от фурната.По принцип слагаш и наблюдаваш,за по-сигурно.Да не е пълнена кокошка та 50 мин.
същото е, но не е дадено времето за печене, а 10мин. преди края се поръсва със зелената подправка…
Успешно ги направих със земелчета закупени от БИЛЛА- чудесни са!?
Много добре го прочетох и в 10-те минути ми е ясно че се чуква яйцето! Имах пред вид,че двете рецепти са за едно и също ястие,като първото с това печене общо 50 мин.яйцето незнам на какво ще прилича:)))))
Елена Мандиева ок!
При тези рецепти, които се пишат от хора, които не готвят, взимайте само идеята, а не рецептата!