Home / Хороскоп / Овенът предпочита екзотичните местенца, Водолеят е фен на непланираните пътешествия

Овенът предпочита екзотичните местенца, Водолеят е фен на непланираните пътешествия

Различните представители на зодиака имат различна представа за качествена и пълноценна почивка

 

Овенът обича да прекарва отпуската си на екзотични места

Овен

Овенът обожава да посещава екзотични местенца. Мрази организираните почивки, тъй като те му отнемат възможността да експериментира. Моралистите, хората, които цял ден лежат на плажа, и онези, които си лягат веднага след залез слънце, не са предпочитана компания.

Телец

Телецът се чувства добре сред природата. За него най-подходящ е селският туризъм. Хубаво е да избягва прекалено дългите туриститически походи.

Близнаци

Представителите на тази зодия са влюбени в града. По време на отпуската си те обикновено се отправят към големите столици, където се чувстват най-добре. Слънчевите бани не са за тях.

Рак

Ракът не е романтик, но пък иска да релаксира на някой самотен остров заедно с близки и приятели. Най-ужасното нещо, което може да му се случи по време на почивката, е да… не му се случи нищо интересно и незабравимо.

Лъв

Точно като Овена Лъвът се нуждае от лукс, екзотика и силни емоционални преживявания. Дори по време на почивката си той иска да е център на внимание. Най-големият му кошмар е да няма достатъчно пари.

Дева

Различните представители на зодиака предпочитат да релаксират по различен начин

Представителите на зодия Дева обичат малките компании и красивата природа. Избягват организираните екскурзии.

Везни

По време на отпуската си Везните обикалят музеи и галерии. Големи почитатели са на музикалните фестивали. Чувстват се прекрасно в малките, но кокетни хотелчета. Мразят опасностите, както и бързането.

Скорпион

Скорпионът е тайнствен и емоционален. Обича затънтените местенца и прави всичко възможно, за да завърже интересен разговор с местните. Любител е на промените.

Стрелец

Стрелецът обожава да е сред природата. Чувства се добре и на яхта. За него свободата е много важна и затова не понася организираните почивки с предварително определена програма.

Козирог

Козирогът не обича да пилее пари и да си губи времето в празни разговори. По време на отпуската си се отдава на йога или на друго занимание, което му гарантира психическо и физическо здраве.

Водолей

Водолеят е идеалист и хуманист. Почитател е на непланираните пътешествия. Привличат го далечни и непознати кътчета. Рядко снима, защото мрази спомените.

Риби

Рибите обичат романтичния пейзаж, мразят големите градове. Избягват големите тълпи и затова почти винаги почиват в края на лятото, когато на плажа няма много хора.

4 comments

  1. Водолеят Рядко снима, защото мрази спомените(Сериозно???)

  2. Винаги са ми били интересни везните и това,което пишете…“ По време на отпуската си Везните обикалят музеи и галерии. Големи почитатели са на музикалните фестивали. Чувстват се прекрасно в малките, но кокетни хотелчета. Мразят опасностите, както и бързането……….’ май е точно така много обичат да гледат музеите,докато ние водолеите предпочитаме да разглеждаме неща,които са на вън сред самата природа, а не па да сме в затворени кутийки или къщи по точно.Статията е страхотна и вече доста често ще ви посещавам.Има си някои истина за зодиите няма спор.

  3. Много правилно сте написали в този хороскоп за водолеите.Всички ние обичаме да пътуваме,колкото повече то толкова по свободни се чувстваме, но и обичаме да се връщаме в родината си и в домът си където ни е най – спокойно.Предполагам, че обичаме не планираните неща, тъй като ако планираме нещо дълго време и се разбираме с приятели предварително, то на края все се получава така, че екскурзията или просто пътуването по една или друга причина просто се проваля.Лично аз вярвам в хороскопите, не изцяло, но има нещо,което звездите наистина знаят и се опиват да ни подскажат като че ли….

  4. Krasimira Drumchiyska

    E che pak tova mi haresa za moqta zodiq xixi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*