Home / Красота / Некадърници съсипаха устните на 27-годишна моделка

Некадърници съсипаха устните на 27-годишна моделка

От огледалото ме гледа чудовище, плаче някогашната хубавица

 

Лариса Съмърс преди да бъде обезобразена

Некадърници обезобразили устните на млада моделка, която се е пристрастила към пластичните операции преди около 7 години. По време на търговския панаир в Лондон Лариса Съмърс е дала 60 000 паунда на хора, които са й обещали меки и пухкави устни. Резултатът обаче е катастрофален – устните на жената са в ужасно състояние, а психиката й е съсипана.

Лариса Съмърс в ученическите си години и малко преди процедурата за уголемяване на устните й

Преди фаталната процедура през месец ноември 2010 година Лариса се запознала с „професионалисти“, които й казали, че красавица като нея може да се сдобие с още по-секси устни. След като я уверили, че няма нищо страшно и че разполагат с нужните лицензи, моделката се съгласила. Тя отишла до щанда на измамниците, седнала на един стол и за няколко минути в устните й било вкарано вещество за уголемяване. Красавицата веднага се върнала на работа, но след около един час се почувствала странно.

„Бях много замаяна. Въобще не усещах устните си, но си казах, че това е нормално“, спомня си днес Лариса.

Така изглеждат днес устните на Лариса

За неин ужас обаче в рамките на броени часове устните й се подули най-малко 4 пъти. Тя потърсила медицинска помощ, но лекарите вдигнали рамене и й заявили, че не могат да направят почти нищо.

“От огледалото ме гледа чудовище! Не е честно да си играят така с живота на хората!“, плаче пострадалата и споделя как си е помислила, че краят й наближава.

Вече няма и следа от тази красота

Лариса успяла да открие телефонен номер на измамниците, но те й обяснили, че подобни неща се случват постоянно и че фирмата им вече е фалирала.

Близо 2 години след процедурата устните на моделката продължават да са в ужасно състояние. Тя призовава жените никога да не се доверяват на козметични компании преди да направят собствено проучване.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*