Home / Споделено / Не се търпи! Получавам по-висока заплата от мъжа си, той все е омърлушен

Не се търпи! Получавам по-висока заплата от мъжа си, той все е омърлушен

Здравейте.

Аз съм Михаела, на 36. Омъжих се преди 11 години.

В началото всичко беше наред, но след това мъжът ми се промени.

С една дума – вече не се занимаваме с правене на любов.

Целият кошмар започна преди около 2 години.

Преместихме се в по-голям град , тъй като и двамата вярвахме в „по-добрите възможности“.

Стана обаче така, че съпругът ми не успя да си намери работа по специалността и в момента работи за малко пари.

Аз изкарвам сравнително повече, плащам всички сметки. Това не ми пречи, но ми омръзна да гледам омърлушената му физиономия.

Не помня кога последно бяхме само двамата.

Имам нужда от близост, от обич, а той… Все си намира оправдания – я го боли нещо, я не е на кеф.

заплата

Някога бяхме щастливи

Е, писна ми!

Нямаме деца и вече се чудя дали искам да остарея с този човек.

Най-вероятно или ще го зарежа, или ще си хвана друг.

Не се търпи вече….

Вие как бихте постъпили на мое място?

Михаела

Снимка: Pixabay.com

loading...

4 comments

  1. е тва е то женският егоизъм ами вземи направи нещо че мъжът ти да ти обърне малко внимание бе седни с него поговори кажи му че за теб не е от значение че изкарва по-малко пари от теб все пак тва е в природата на всеки един мъж да бъде по-силният от двамата и със сигурност той се чувства не на място ще възникне спор ще се поскарате малко ама знаеш че няма по-хубаво от секс за сдобряване много хора са казали че той не помага за връзката но за мен е точно обратно след това нещата стават съвсем различни пък ако ще да направиш нещо по-така дай му малко разнообразие сигурен съм че креативността ти може да бъде голяма в този аспект особенно за човек като теб който е в нужда за мен в една успешна връзка 65% е хубавия секс и не забравяй че за липсата му са виновни и двамата не само единия седнете поговорете и се вземете в ръце… съжалявам за липсата на точки и запетаи просто бързам и нямам време да обръщам внимание на такива подробности

    • Жулиета

      Ама това с женския егоизъм направо цепи мрака!мъжете са такива глезльовци,че все си измислят оправдания и все някой им е виновен!Нестига,че бачка жената,печели доби пари и го издържа,ами била и егоистка,като иска малко любов!Браво!Слушай ме приятелко,живей живота си така както го искаш,защото това не ти е репетиция,а Господ ти го е дал само този!Един ден като остарееш ще се обърнеш назад и ще направиш равносметка от преживяното-живей сега за да има за какво да се усмихваш после!!!

  2. Георги

    Еми, земи му направи една свирка да видиш дали няма да му се „вдигне“ желанието

  3. първо трябва да седнеш и много търпеливо да поговориш с твоя,без нерви и скандали,мъжете не обичат да ги пришпорват.Бъди мила с него,поглези го,изчакай няколко дни.Аз мисля че е грешка да лягаш с първия срещнат защото имаш крещяща нужда от секс,няма да ти хареса ,повярвай ми!Човек е удовлетворен сексуално,когато е удовлетворен от духовната си връзка с някой.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*