Home / Споделено / Много е добър, но е толкова грозен…

Много е добър, но е толкова грозен…

Здравейте. На 24 г. съм, досега съм имала няколко връзки и все неуспешни. За себе си мога да кажа, че съм готина и свястна, но все попадам на грубияни и егоисти. Толкова ми се иска да имам силна любов като в сериалите, ама не. Чакам си аз принца, но не ще да се появи…

Преди два месеца скъсах с последното гадже, беше ми много гадно. И точно тогава в нашата фирма започна да идва нов клиент. Веднага разбра, че нещо не ми е наред, все ми носеше цвете, кафе или шоколад. Ако валеше дъжд, ме караше до нас с колата си. Пускаше ми любимата ми музика и успяваше да ме krasavicataразвесели. Повтаряше ми, че съм красива и заслужавам най-доброто. Пишеше ми закачливи послания във Фейсбук. Сприятелихме се. Здравко е висок и едър мъж, редовно спортува, невероятен добряк е, но… Винаги има едно проклето „но“. Цялото му лице е прорязано от грозни белези. Преди години катастрофирал, забил глава в предното стъкло на колата и буквално се обезобразил. Претърпял много операции, обаче още трябва да работят по него пластичните хирурзи, за да му върнат старото лице. А за това трябват доста пари.

Най-гадното е, че аз страшно го уважавам, чувствам го много близък, но не мога да преодолея физическото отвращение и да се влюбя в него. Спомням си историята за Красавицата и Звярът и много ме е яд на мен самата. Най-добрият човек ме обича, готов е на всичко за мен, пък аз не съм в състояние да отворя сърцето си за него. Виждам в тъжните му очи, че разбира това, но не спира да се бори за мен.

Сигурно един ден ще съжалявам, но явно любов като тази на Красавицата, обикнала Звяра, може да има само на кино…

Марти

Пишете ни на info@prekrasna.bg и ние ще публикуваме вашата история! 

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*