Home / Лайфстайл / Мадона и Лейди Гага – братовчедки!

Мадона и Лейди Гага – братовчедки!

Двете руси амбиции се гушкат само пред камерите

“Не знам как да коментирам Лейди Гага. Не мога да разбера дали манията й по мен е нещо пресилено от медиите, или е целенасочено измислено” – заяви 53-годишната кралица на поп музиката на пресконференцията във Венеция. Тя представи новия си режисьорски проект, но беше затрупана с пикантни въпроси от присъстващите журналисти, които нямаха нищо общо с професионалните й изяви.

Лейди Гага никога не е твърдяла, че не заимства от по-известната си колежка. Певицата беше особено щастлива, когато известен социолог разкри роднинската връзка между двете дами. За разлика от нея, Мадона не остана очарована от новината. Тя от край време не понася Гага.

“Няма фен на тази планета, който да обожава повече Мадона от мен. Аз съм най-вярната й почитателка. Харесвам я като човек и професионалист. Радвам се, че когато ни сравняват” – откровеничи скандалната Лейди.

Мадона пък изобщо не обича да ги сравняват. Тя води война с Гага от няколко години и не смята да й отстъпи лидерското място, към което се стреми по-младата й колежка.

Двете звезди така и не могат да си поделят сцената, а с факта, че са братовчедки, враждата им се задълбочила, или поне от страна на Мадона.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*