Home / Хороскоп / Любовните съвети на Серафима за месец септември

Любовните съвети на Серафима за месец септември

Имаш любовни проблеми? Консултирай се със Серафима на e-mail: serafima.horoskop@gmail.com и на тел.: 0876 75 16 17

Имаш любовни проблеми? Консултирай се със Серафима на e-mail: [email protected] и на тел.: 0876 75 16 17

Този прекрасен месец, когато слънцето е всичко, на което бихте искали да се порадвате, може да бъде изключително щедър към любовта. Но може и да я попари ненадейно, затова не разчитайте прекалено много на шанса, а вложете малко повече усилия, за да запазите онова, което вече имате, или пък за да се радвате на нова и заслужена любов.

Овен
Вместо за любов, помислете за работата или за вашето здраве през септември. Вие преминавате през случващото се като войници и това ви пречи да се вгледате в подробностите, които са много важни. Спете, ако сте уморени, яжте, когато сте гладни, но не превръщайте любовта в навик или рутина. Дребни сътресения и трудности в общуването ще ви накарат да се замислите дали изобщо има смисъл да продължавате с тази имитация на любов.

Семейните Овни, както и онези, които се оглеждат за нещо ново и различно, ще имат много повече късмет в търсенето на любовта, отколкото през август.

Телец
Фрустрации и раздразнения могат да възникнат през този месец. С всяка крачка напред се чувствате блокирани или осуетени. Трудно ще е, но няма да е невъзможно, затова продължавайте да настоявате. Дават ви се много резерви в любовта, полага ви се разплата. Септември е месецът, през който ще получите най-много любовни компенсации. Не бъдете големи оптимисти. Винаги имайте едно на ум и проверявайте нещата от всички страни. Ако започнете връзка през този месец, то тя ще бъде дълга, спокойна, но изтощителна. Затова просто направете един любовен кастинг през септември и се радвайте на живота, без да се обвързвате сериозно.

Близнаци
Сладкодумни Близнаци, разговорите през септември може и да не ви се отдават особено, защото от вас се очакват действия, а не само думи. Крайно време е да зарежете вербалната гимнастика и да пристъпите към изпълнение на онова, което сте обещали.

Обърнете внимание на дома и семейството през този месец. Оставете всичко останало и се фокусирайте в радостите, които можете взаимно да си доставите с вашата половинка. През септември ще можете спокойно да се насладите на даровете на любовта, както и на това да сте обичани, без особени очаквания. Направо да ви завиди човек!

Рак
Септември ви моли да съобщавате това, което знаете – ясно, точно, разумно. В случай на съмнение се въоръжете с данни, факти и анализи, които да подкрепят вашите идеи и намерения. В някаква немилост сте изпаднали, Раци. Сега е моментът да поправите стари грешки, както и да платите любовните си дългове. Докато другите са почивали, вие сте работили и не сте имали време да обърнете внимание на човека, когото обичате. Дайте му септемврийски реванш, но не само на думи. Така с един куршум ще улучите два заека.

Лъв
Имате сили, имате желание за любов, но ще е добре малко да охладите страстите. Заслепени от хубавите чувства, които ви изпълват, няма да забележите как трети човек се опитва да се домогне до сърцето на вашия любим или любима. Естествено, това ще е само един нещастен опит, защото бързо ще покажете кой всъщност е господарят тук.

Затова ви казвам – леко с ограниченията, Лъвове. Дори и иначе любвеобилните Риби, както и емоционалните Водолеи не обичат да са чак толкова обсебени. Дайте малко свобода и пространство на любовта си, за да може тя да забележи колко много сте й отдаден.

Дева
Септември ви дава възможност да зададете своя собствена програма и да я следвате без много препятствия. Имате много очаквания, но е добре да преразгледате и приоритетите си. Кое е по-важно – любовта или парите? Не може да имате и двете, каквито и оптимисти да сте, затова разпределете добре времето си, за да не накарате някого да се почувства пренебрегнат.

Вие започвате личен кръстоносен поход, за да премахнете всякакви ограничения и пречки и за да направите нещата такива, каквито мислите, че трябва да бъдат. Успех в това начинание, уважаеми Деви!

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ПОКАЗВА КАКВО ВИ Е ПОДГОТВИЛО БЪДЕЩЕТО 

Везни
Колкото и да не ми се иска да го казвам, голяма част от Везните ще саботират себе си през септември. Октомврийските Везни ще гледат в посока, в която не бива да гледат. Съобразявайте флиртовете си с постоянните си ангажименти. Везните, родени в края на септември, ще бъдат парализирани от собствените си страхове – страх да не направят нещо нередно, страх да не загубят човека, когото обичат, страх от провал.любовен хороскоп
Отпуснете се малко, Везни! През септември ви се дава възможност да се освободите от всичко онова, което ви пречи и тормози. Кажете „Сбогом!“ на миналото и живейте в настоящето, без особени планове за бъдещето, ако искате нещата да се случват. Малко повече баланс никак, ама никак няма да ви е излишен.

Скорпион
Ноемврийските скорпиони ще предпочетат да бъдат обожавани от група хора, отколкото да бъдат обичани от един-единствен човек. Обградени сте от правилните хора, Скорпиони, само трябва да направите точния избор. В момент на трансформация сте и всичко, което е свързано с любовта, не ви интересува или не му отдавате нужното значение.

Може би така е по-добре. Оставете нещата да се развият от самосебе си и разчитайте единствено на интуицията си. Тя няма да ви подведе.

Стрелец
Както се казва, дяволът е в детайлите. Обърнете внимание на малките неща през този месец, особено в кариерата си и в обществените роли, които имате. Казват, че хаосът е създаден от ред, но при вас хаосът в любовта не може да бъде подреден по никакъв начин.

Мощна промяна може да се случи около вашите ценности и взаимоотношенията ви с парите през този месец, но не и с любимия човек. Там нещата са ясни – карате я колкото да не сте сами. Ако пък сте сами и нямате близък до сърцето ви човек, то най-вероятно ще си останете още известно време в това положение. Все пак обожатели не ви липсват…  Защо да си усложнявате живота с поредната сериозна връзка?

ИСКАШ ДА ПРИВЛЕЧЕШ ЛЮБОВТА В ЖИВОТА СИ? ПИШИ НА СЕРАФИМА И ТЯ ЩЕ ТИ ИЗРАБОТИ ЛЮБОВЕН АМУЛЕТ

Козирог
Козирози, при вас нещата с любовта никога не са били прекалено лесни и прости. Понякога обаче е необходимо да се доверите по-малко на онова, което знаете, за сметка на онова, в което вярвате. Защото, каквито и прагматици да сте, и вие чакате, вярвате и се надявате Голямата любов не само да ви сполети, но и да ви опустоши, ако може, че да я усетите по-добре.

Септември е възможност за сливане на двете: фактите ще се приведат в съответствие с вашите истини. Или казано по друг начин – очакванията ви ще бъдат оправдани. Честито и успех!

Водолей
Преди да продължите напред, разчистете пътя. Септември е месец на окончания: почистване на стари проекти, премахване на старите нагласи и най-вече – задълбочаване на взаимоотношенията с човека, който заслужава това. Много философски ще бъдете настроени, но това не бива да ви отказва, особено когато практично настроената ви половинка ви занимава с неща, които изобщо не можете да разберете в този момент. Плащане на сметки? Работа? Среща с досадни роднини? Това не е за вас! Вие не искате нищо повече от една нирвана в любовта, а останалото може и да почака.

Риби
Септември ви дава възможност да помислите и да решите. Това няма да е съзерцателен размисъл, в който няма да виждате нищо друго, освен себе си. Вие по-скоро ще видите собственото си отражение през чужди очи. Или с други думи – най-накрая ще разберете къде грешите, ще поправите грешката си и ще се порадвате на резултатите.

Обърнете внимание на обратната връзка и нуждите на другите през септември, тъй като те осигуряват онова, което ви е необходимо, за да станете по-силни и по-уверени. Онези, които ще се радват на дълга, искрена и спокойна любов, ще я намерят през септември и ще са зодия Риби. Най-много обвързани от необвързаните ще има пак от зодиакален знак, така че както и да го мислим, откъдето и да го погледнем – септември е месецът на любовта за представителите на зодия Риби.

2 comments

  1. Slavka Milcheva

    pravite li li4en xoroskop.

  2. Астроложката прави лични хороскопи. Можете да се свържете с нея на e-mail: [email protected] и на тел.: 0876 75 16 17 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*