Home / Хороскоп / Любовните съвети на Серафима за месец август

Любовните съвети на Серафима за месец август

Любовта е променлива

Тя наранява, но и извисява. Любовта е необходима, защото без любов нищо не изглежда нито толкова хубаво, нито толкова лошо.

Животът престава да бъде цветен и нищо от онова, което правим, няма смисъл. Затова приемете любовта в сърцата си и бъдете сигурни, че тя може да ги нарани, но и само тя е в състояние да ги излекува.

Овен

Каквото и да се случва, не можете да избягате от факта, че всичко е много променливо. Когато най-дълбоките връзки и отношения са засегнати, може да откриете, че настроението е конфликтно. Малко вероятно е, че ще бъдете в състояние да ги разрешите без да се налага да правите компромиси в някои отношения. Готови ли сте или пак искате да стане на вашето?

Телец

Понякога можете да достигнете пътя на светлината, преминавайки през мрачни, тъмни и студени места. любов зодия Може би се чувствате така, все едно облак е надвиснал над вас или че мълния е напът да удари, а подслон наблизо няма. Истината е, че това е само една емоционална буря. Макар малко страшна и шумна, тя ще изчисти въздуха, така че слънцето да свети отново. Този път по-силно и само за вас.

Близнаци

Ако сега решите да действате, ще сложите край на едно голямо отлагане. Август е вашият шанс да откриете любовта, ако вече не сте я открили. Въпреки че по принцип искате да се измъкнете от някакво деликатно положение, особено когато вашите чувства към даден човек са останали без отговор, вие ще трябва да признаете една или две малко неудобни истини за себе си. Може би имате нужда от пространство и време, за да видите нещата ясно в главата си.

Рак

Това може да е месец на една по-особена чувствителност. Ще почувствате необходимост да изградите защитна стена около вас и дупка или бърлога на цинизъм и самоотричане, отказвайки да изслушате когото и да е за каквото и да е. Въпреки това, не може да останете така завинаги. Някъде по пътя, който е пред вас, ще трябва да направите своя ход. Ако рискувате да излизате на открито по-често и още по-често да бъдете открити с хората около вас, нещата може да се решат по доста приятен и приемлив начин и доста по-бързо.

Лъв

Може да има известна степен на напрежение във въздуха през този месец. Леко невъзможно ще е да направите нещата по-гладки между вас и вашия любим човек. Вие сте решени да имате това, което искате и което ви се полага, виждате пътя си, защото в края на краищата чувствате, че вие сте човекът, който най-добре знае какво е добро и какво – лошо. И ще бъдете напълно прави в това убеждение, Лъвове. Накарайте ги да разберат какво ще загубят, ако продължават да ви игнорират.

Дева

Животът със сигурност има своите възходи и падения, както много добре знаете. Но това, което трябва да разберете, е, че отвъд облака, който виси над хоризонта, има дъга от изключителна красота. Всичко, което трябва да направите, е да се решите на някои практически стъпки, за да бъдете сухи, когато почне да вали. Какъвто и избор или решения да вземете по въпросите на любовта през този месец, те ще бъдат във ваш интерес.

Везни

Вашите компромиси са като художествено произведение – прекалено хубави са, за да са истински и все пак си остават измислица. Въпреки това през този месец вие ще трябва да избирате между два много различни начина на действие. Затова, ако обичате, мили Везни, разгледайте ги с малко повече безразличие към собствените си нужди. От съществено значение е да мислите за пътя, който трябва да извървите не само като ваш собствен път, а като пътуване, в което ще имате компания. Колко голяма ще е тази компания – зависи от вас. Трябва да се направи избор, който може да ви спести доста сърдечни проблеми.

Скорпион

Много драма и много емоции! Направо ще сте като изцедени, Скорпиони. Успокойте темпото и погледнете леко встрани. Там някъде е човекът, който ви заслужава и който е готов да ви изтърпи такива, каквито сте. Ако нещата вече са ясни и вашата сърдечна половинка е законна, то тогава излезте от унеса, в който сте изпаднали и му обърнете малко повече внимание. Опитайте се да уравновесите везните, намерете баланса и всичко ще бъде наред.

Стрелец

Не бройте пилета преди да са се излюпили, защото може да сбъркате. Сигурно се надявате, че любовта, в която сте попаднали, може да излекува спомена за някой или нещо… Нищо подобно! Ако в душата ви зее дупка, ако се чувствате опустошени, може да я запълните с нещо, което отговаря на нейния размер. Всичко останало ще бъде само напразно очакване и безсмислено губене на време. Не се подценявайте. Вие заслужавате много повече.

Козирог

Едно внезапно и неочаквано събитие може да се окаже много положителен начин за вас да поемете в правилната посока. Вече не е необходимо да планувате и премисляте, защото едва ли ще сте в състояние да въдворите някакъв ред във вихъра, който се задава. Бъдете сигурни, че промяната ще направи две сърца да бият като едно. Очаква ви нова връзка или освежаване на вече съществуващи взаимоотношения.

Водолей

Не ви е необходим чук, за да завиете гайка, нито пък ще трябва да използвате някакви силни средства за постигане на хармония между вас и вашия любим. Може би чувствате, че любовта е трудна и изглежда недостижима, но ако използвате по-елегантни и най-вече правилните средства, сигурно ще успеете да поправите счупеното. Не правете конфликта по-лош и не задълбавайте прекалено. Помислете върху това, а ако не виждате смисъл или нещата са прекалено сложни, просто сложете край. Така ще е най-добре и за двамата.

Риби

Ако кажете на някого, че сте спечелили един милион лева от лотарията, той ще бъде по-малко шокиран, отколкото от онова, което ще се случи с вас през този месец. Любовта буквално ще ви направи неузнаваеми. Ще ви преобрази в една по-добра светлина и вие ще излъчвате благост и топлина, която ще зарази и хората около вас. Какви щастливци сте вие, Риби! Повече не е необходимо и няма какво да се каже. Наслаждавайте се на любовта, която ще ви направи магнит и за други хубави неща, които ви очакват през този месец.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*