Home / Красота / Кристина Агилера с невероятна черно-бяла фотосесия

Кристина Агилера с невероятна черно-бяла фотосесия

Тежък ретуш и отличната работа на фотографа правят факт новите страхотни снимки на звездата

 

Ретро блясък: Кристина Агилера демонстрира съблазнителен поглед в тази промоционална снимка, която има за цел да рекламира новия й албум

Ретро блясък: Кристина Агилера демонстрира съблазнителен поглед в тази промоционална снимка, която има за цел да рекламира новия й албум, фотограф: Джек Бейли

Кристина Агилера е известна с безупречните си вокали и гладката си като порцелан кожа. Факт е, че от едно известно време блондинката е занемарила външния си вид. Тя съвсем не е толкова перфектна, колкото изглежда на снимките, дело на магьосника-фотограф Джек Бейли.

Можем да й простим няколкото излишни килограма и зле поддържаната коса. Все пак Кристина Агилера притежава глас, който ни кара да забравим не само собствените си проблеми и недостатъци, но и световните несгоди въобще.

На снимките, които изтекоха в нета само преди ден, Кристина демонстрира класическа ретровизия, вдъхновена от Били Холидей. Някои фенове на звездата са на мнение, че те приличат повече на перфектна живопис, отколкото на фотографии.

Днешната звезда позира по начин толкова характерен за изпълнителката на най-тъжния блус. Морен поглед, полуразтворени устни и бяло цвете в косата – това е запазената марка на певицата от 40-те години на миналия век.

И все пак, не можем да отречем, че от фотографията на Джейк Бейли се излъчва елегантност и блясък. Погледнете я още веднъж и ще се уверите в това.

С леко наклонена на една страна глава, с добре поддържани ръце, поставени чувствено върху бузата, Кристина ни хипнотизира със съблазнителен поглед, който пронизва като нож. Русата й коса е опъната назад в опашка, а голямото бяло цвете е затъкнато зад лявото ухо – това наистина напомня на студийния портрет на Били Холидей от 1940 година, направен от Франк Дригс.

За работата си по новия албум Кристина Агилера се похвали и в Twitter. Тя не издържа и избухна пред феновете си още през миналата седмица с ето този туит: „Не мога да чакам повече, толкова съм развълнувана. Продължавам да работя.“ Краят на съобщението е кратък и емоционален: „Love u, guys!“

Първият сингъл от новия дългоочакван албум на Кристина Агилера трябва да излезе по-късно този месец, а пълното LP – до края на годината.

Певицата изглежда доста по-пълна в действителност

31-годишната Кристина Агилера рядко впечатлява с безупречен вкус

Блус легендата Били Холидей в подобна поза и стайлинг в изображение, използвано за обложка на компилацията от любовни песни на покойната певица

Маруся Ангелова

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*