Home / Новини / Колко струва обзавеждането на детска стая?

Колко струва обзавеждането на детска стая?

Обзавеждането на детска стая в момента излиза с до 50% по-тънко, отколкото ако се купи през зимата. Отстъпките за него заляха както търговските вериги, така и интернет, съобщава „Телеграф“.

Според продавач-консултанти обаче в момента е най-голямо потреблението на бюра поради наближаващото начало на учебната година.

„Хората използват хубавото време, за да сменят старото бюро“, обясняват от столична търговска верига.

По думите на продавачите именно бюрата за детска стая са най-търсени. След тях се нареждат по потребление бебешките креватчета, които се купували целогодишно.

detska stayaНамаленията на мебелите за детската стая започват от 20% и стигат до 50%. Бебешките креватчета са с до 30% отстъпка, като в момента може да се намери подобно с подматрачна рамка за 79 лв. На сметка излиза и маса за повиване, която в една от най-големите столични вериги върви за 45 лв. Детските легла също са с около 29% надолу. Така например такова, струващо 275 лв. допреди седмица, сега се предлага за 195 лв. Гардеробът за детската стая пък е намален от 289 лв. на 199 лв. Нощното шкафче е слязло в ценовата листа с една позиция по-долу, като отстъпката му в момента е 20 лв.

Особено изгодно излиза купуването на спални комплекти за детска стая. Там намалението при някои от старите модели достига до 200 лв., поясниха търговци. Те ни препоръчаха оферта за подобен мебелен комплект в гамата на зеленото сега за 277 лв., който преди дни е бил 412 лв.

Училище 

В търговските вериги за мебели е пълно с предложения за нови бюра за детската стая.

„Родителите купуват по-малките варианти, тъй като са компактни и по-евтини“, поясняват търговци.byuro za kompyutar

По думите им в момента едно малко бюро без екстри може да се намери на цени от 39 лв. до 50 лв. Топпредложението например в столичен мебелен магазин е за компютърно бюро на колелца с декоративен гръб, приличащ на врата за шкаф. Моделът е пуснат за 39 лв., като е намален от 49 лв. Тънко излиза и компютърно бюро с ляво или дясно шкафче по избор на клиента. В момента този вид мебел е обявен за 69 лв. вместо за 99 лв. Столовете за бюрото също са по-евтини, като при тях отстъпката е от 10 лв. до 30 лв. за бройка.

Около 200 лв за нов кът за игри

Около 200 лв. отиват за направата на кът за игри на децата. Той обикновено се прави в един от ъглите на детската стая. За него е хубаво първо да вземем малка маса със столчета. В момента подобен комплект може да се намери за 29 лв. На масата децата обикновено могат да рисуват, декорират и изработват различни неща. Малко цветно килимче също може да се намери от 20 лв. до 40 лв. Една-две големи атрактивни играчки допълват къта за игри.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*