Home / Любопитно / Кои зодии ще бъдат щастливи и успешни през 2015 година?

Кои зодии ще бъдат щастливи и успешни през 2015 година?

Лъвовете ще имат нужда от подкрепа

2015 година е годината на Сатурн – планетата на ограничението, на размислите, на себесъзнанието. За всичко, което пропуснем да научим през тази година, ще се наложи да чакаме близо три десетилетия, когато започва новият Сатурнов цикъл. В България хората, които заемат управленски постове, имат шанса да управляват добре и да бъдат отговорни към дадените обещания. Трябва да внимават обаче в желанието си за власт и лично облагодетелстване и не бива да надхвърлят границите, казва астроложката Алена пред в. „Телеграф“.

През 2015 г. трябва да бъдем внимателни също и с природните бедствия и не бива да разчитаме друг да ни пази. Месеците с най-висока степен на опасност от наводнения са от януари до април 2015 година. През 2015 г. Меркурий ще е ретрограден три пъти – 22 януари – 12 февруари, 19 май – 12 юни, 18 септември – 10 октомври. В тези периоди не бива да подписваме договори, да не купуваме техника и лека кола, да не превишаваме скоростта, ако сме зад волана, да не сменяме работата си. В периода 19 септември 10 октомври Меркурий е ретрограден във Везни и ще бъде предпоставка за

Астроложката Алена

Астроложката Алена

изневери. Венера пък ще бъде ретроградна в Дева в периода 25 юли – 6 септември, което ще е причина за мърморене, претенции към партньорите, недоволство в дома, което може да създаде проблеми в отношенията и да доведе до раздяла и развод.

По отношение на здравето през новата година всички зодиакални знаци могат да имат проблеми, свързани с костни и ставни заболявания, венци и зъби. Затова е важно да не забравяте да приемате богати на калций храни. В професионалната сфера Сатурн обещава успех и материална стабилизация на всички само ако печелим парите си без измама. Родените в Овен, Рак, Лъв, Скорпион, Стрелец, Водолей ще жънат нови успехи и ще берат плодовете на старите.

Лъвовете ще се нуждаят от подкрепата на своите близки, въпреки че и без нея ще успяват, но си е друго да знаеш, че има на кого да се оплачеш, та дори и без причина. Телецът, Близнаците и Рибите ще се успокоят след непрекъснатите промени и ще получат заслужено признание. Козирозите и Девите да не се притесняват, че постигат целите си по-бавно. Успехът им се корени именно в това. В личните отношения проблемите могат да бъдат породени от предупрежденията на ретроградния Меркурий във Везни и на ретроградната Венера в Дева, но в общ план не се очертават драми и раздели при стабилните двойки.

4 comments

  1. Biser Veselinov

    Само ако не се сбъдне 🙂 Ще я дам под съд за клевета 🙂

  2. Slavena Kirova

    Пълни глупости !!!

  3. Силвия Николова

    Ех тази Алена никога нищо не ми е познала! Пълни глупости !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*