Home / Мода / Какви глезотийки можем да си подарим след Коледа?

Какви глезотийки можем да си подарим след Коледа?

С пуловер за 10 евро или ботуши за 14 лева можете да се поглезите и след Коледа. Онлайн намаленията стигат до 70%, показва проверка на „Телеграф“ из чужди и родни сайтове.

Един от най-големите и най-предпочитани чужди сайтове – asos.com, традиционно за празниците обявява намаление до 70%. В отделните категории плетива, обувки, аксесоари, рокли, якета, поли, чанти можете да откриете своите евтини съкровища. Така за дамите изкушението е голямо, тъй като за скромната сума от 10 до 15 евро могат да се сдобият с красив плетен пуловер или пък с цял комплект с плетена пола. Предлагат се какви ли не модели и цветове.

Можете да почерпите и модно вдъхновение от моделите и да съчетаете тънък плетен пуловер с 3/4 ръкави и черна кожена пола. Срещу няколко евро отгоре се обзавеждате с така актуалните за сезона XXL модели. От 30 евро пък тръгват плетените модели на големите лъскави брандове. Ако сте по-предвидливи, може още сега да си купите няколко sled koledaпролетни и летни рокли, тъй като цените стартират от 7 евро за обикновените модели. Зимните рокли пък струват най-малко 15 евро, като предлагат огромно разнообразие от цветове, дължини и кройки.

Чантите също са на промоция и платнените с интересни щампи и надписи тръгват от 6-7 евро. Клъчовете и малките кожени дамски чантички започват от 9-10 евро. По-големите вече са около 20 евро, а брандираните – от 30 нагоре. Шапки, шалове и ленти за глава пък можете да си накупите за около 5 евро бройката.

Апрески

Из родните сайтове за пазаруване на маркови дрехи също има какво да се види.

Интересни модели обувки за дамите има в koketna.com. Там намаленията стигат до 80%. Разнообразието е огромно – като се започне от ботушите и ботите, обшити с пух и катарами, та се стигне до по-елегантните изчистени модели. За най-евтините ботуши броите 14 лева. В отделна категория можете да намерите и продукти на по-изтъкнати марки, съответноobuvki на по-високи цени.

Щедри оферти се сипят и в vmzona.com, като има десетки категории за мъже и жени и освен дрехи, обувки и аксесоари, има парфюми, часовници, сценично бельо и какво ли още не.

Аромат

Друг огромен български портал за пазаруване, който е обявил сериозни намаления, е megashop.bg. Цените ще си стоят ниски чак до трети януари, като това важи за над 1000 продукта. Най-изкушаващата секция може би е тази на парфюмите. За марковите аромати стартовите цени са от 11-15 лева и стигат до около 200.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*