Home / Мистично / Какво влияние оказва гущерът върху хората и тяхната съдба?

Какво влияние оказва гущерът върху хората и тяхната съдба?

За разлика от змиите, гущерите помагат на хората да се освободят от някои кармични връзки

гущер Гущерите способстват човекът лесно да отхвърля измъчващите го сложни проблеми и да преодолява своите психологически комплекси. Освен това съседството на влечугото помага на неговия собственик безболезнено да се разделя с всякакви стари вещи, както и с неприятни хора и ситуации.

Жаби

Ако успеете да осъществите добър контакт с тези амфибии, те са способни да ви помогнат като в приказките: много ваши желания ще се изпълнят, ще бъдете силни и успели в материалните дела, в решаването на всякакви други проблеми. Дори ще се сбъдне най-съкровеното ви желание. От една страна, те могат да дарят своя стопанин с мъдрост, а от друга – с жестокост и пресметливост. Освен това жабите ще повишат гъвкавостта на вашия ум, ще увеличат находчивостта ви, ще способстват за проникването в същността на нещата, ще установят нови неочаквани връзки между явленията.

Тритони

Тези оригинални гадинки ще ви помогнат да извлечете изгода дори и в на пръв поглед губеща ситуация и да черпите сила от неприятни събития, получавайки от това… удовлетворение, пише вестник „Феномен“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*