Home / Хороскоп / Какво ви е подготвила Съдбата през септември? Вижте хороскопа си!

Какво ви е подготвила Съдбата през септември? Вижте хороскопа си!

Септември идва с много динамика в работата, за някои носи доста стрес, а за други – възможности за набъбване на заплатата.

За Рибите почти целият месец ще мине в играене по чуждата свирка. Въпреки че периодът не е лесен, с цялото си натоварване и динамика ще помогне на Рибите да се освободят от старите условия на живот. Очакват ви нови и интересни възможности. Задават се успешни промени на работното ви място или големи придобивки у дома. След 23-и звездите ви носят повече спокойствие.

За Водолеите пък месецът започва с много емоции, интересни преживявания и откриване на нови таланти. Представителите на тази зодия или ще поискат да забравят за своята предишна работа, или напълно ще променят своя подход към нея и ще успеят да увеличат приходите си след време. Само се пазете целият този импулс да не ви доведе до затъване в дългове, пише в. „Телеграф“.

horoskop za septemvriКозирозите сега си почиват и събират сили, понеже за тях октомври ще бъде малко по-тежък. Добрите предложения и перспективи в работата и материалното състояние идват към края на септември.

Важни връзки установяват Стрелците – на пътя им изскачат хора и събития, които водят до нова страница в живота. Идва времето за реализиране на всички брилянтни идеи и мечти, които са узрявали до този момент. Това трябва да стане с помощта на ново общество или определени лица, които са способни да ви открият нови пътища и да ви помогнат да имате по-пълноценен живот.

Нови финансови хоризонти се разкриват и пред Скорпионите – нова работа или допълнителен проект ще донесе свежи пари в джоба.

Деликатните Везни обратно – ще се радват на спокойствие и ще пилеят пари за отдих и красиви придобивки. Голямо раздвижване обаче иде в последната седмица на септември – ще има натоварване, но и чудесни възможности. Докато стане време за това обаче от вас се изисква да се наслаждавате на живота, любовта и вниманието на околните. Дамите стават особено кокетни и се разхубавяват с нови бижута, дрехи и т.н.

Девите, след като отпразнуват рождения си ден и дори и месец след това, трябва да са внимателни. Периодът е много важен за развитието в бъдеще. Звездите се нареждат така, че да имате няколко възможности за смяна на работата или да получите повишение, което пък ще вдигне стандарта чувствително.

Лъвовете печелят още повече внимание и любов от обикновеното, а съдбата им дава в ръцете печеливш билет. Ще получат покровителство и подкрепа от силни личности.zodiq bliznaci

За Раците е период на преразглеждане на важните дела дотук, както и моменти, отдадени на по-духовни, културни занимания.

Голям разцвет иде и за Близнаците. Обновление по всички фронтове и такива възможности, в които ще им е трудно да повярват. Въздушният знак се изпълва с увереност и смелост, която носи победа при всяко начинание. Могат да чакат и разцвет в творческия и любовен аспект на битието.

За Телците също е приятен период – нова голяма покупка или шанс в бизнеса. Месецът минава под знака на подобряване на условията за работа. Ще получите нови доходи.

Овните обаче ще видят зор през септември – тонове работа и необходимост да слушат какво им се казва от околните. Ще ви е от полза да подхванете допълнително обучение. Сега ви се дава и шансът да промените всичко, което ви дразни – навици, режим на работа и почивка, хранене, всякакви графици и т.н.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*