Home / Любопитно / Какво да очакваме от 2014 година според китайския хороскоп?

Какво да очакваме от 2014 година според китайския хороскоп?

Конят помага на добронамерените

Според китайския хороскоп 2014 година ще премине под знака на Коня. Това животно е силно и вечно устремено напред. В никакъв случай не е мудно и колебливо. Именно затова настъпващата година ще е наситена с всякакви събития, повечето от които ще са позитивни.

През 2014 година много хора ще покажат повече амбициозност, ще имат енергия за вършене на повече задачи и ще бъдат по-уверени в себе си. 2014-а е годината на бизнеса и на израстването в кариерата.

Конят подкрепя пътуващите, новодомците, младите родители, както и хората, които искат дете.

godina na konyaПрез тази година самотните ще намерят своята сродна душа и ще създадат трайна връзка. Онези, които са семейни и имат някакви проблеми, ще ги разрешат с лекота. Престоят много приятни и романтични мигове.

Конят символизира добротата и затова през 2014 година добрите хора ще постигат своите цели, а злонамерените ще срещат множество пречки.

Астролозите казват, че трябва да посрещнем годината, облечени вkon синьо, кафяво или зелено. Препоръчително е тоалетът да е стилен и в никакъв случай вулгарен. Добре е бижутата да са големи и по възможност – дървени.

Имате възможност да поръчате личен хороскоп и да разберете това, което ви очаква в личен и любовен план през новата 2014 година! Можете да видите подробности тук

6 comments

  1. 2014 е моята година… <3

  2. обожавам конете!значи и моята:)

  3. Нали ,китайската нова год.,не настъпва на 01.01.,аз ще съм с тъмно червена рокля,

  4. моята дългоочаквана година

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*