Home / Красота / Какви са предимствата на лазерната епилация?

Какви са предимствата на лазерната епилация?

Всяка дама иска да има мека и гладка кожа

 

лазерна епилация Лазерната епилация е един от най-популярните методи срещу нежеланото окосмяване, а славата й като най-доброто средство за премахване на космите постоянно расте. Това е наистина ефективен, надежден и лесен начин за справяне с проблема. Базиран е на технологията за унищожаване на космените фоликули. Така например, с обичайното обезкосмяване се разрушава само поникналия косъм, докато лазерната епилация премахва напълно космения фоликул. Така, само след няколко процедури, вие се радвате на прекрасна, гладка и мека кожа.

Преди години, когато лазерната епилация се беше появила току-що на пазара, не беше достатъчно усъвършенствана като метод и имаше редица недостатъци. В наши дни обаче, този метод е известен като най-удобният и безопасният.

Какви са предимствата на лазерната епилация? Методът безопасен ли е за кожата?

Тези въпроси си задава почти всеки, който проявява интерес към епилацията с лазер. Отговорът е положителен. Поради факта, че лазерният лъч въздейства селективно единствено върху космения фоликул, методът не уврежда кожата. Ето защо тази процедура се препоръчва за всички по-чувствителни зони – подмишниците или интимната зона.

Резултатите наистина са невероятни! За да ги постигнете, ще ви бъдат достатъчни само 2-3 процедури. След това ще забележите, че в областите, които са третирани, броят на космите значително е намалял, а окосмяването, което все пак е останало, вече е много по-слабо, почти незабележимо.

Известно е, че бикини зоната е една от най-деликатните зони, що се отнася до епилация. В същото време гладкостта на кожата там играе особено важна роля за самочувствието на всяка една жена. Деликатна и уязвима, интимната зона често не понася стандартните методи на обезкосмяване. Ето защо трябва да подхождаме внимателно към нея. Така например, бръсненето в тази област често предизвиква дразнене и не е изключено да доведе до алергии. В този случай лазерната епилация може да се окаже точно това, което ви е необходимо. Просто се посъветвайте със специалист.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*