Home / Мистично / Как се случва обсебването?

Как се случва обсебването?

В определен момент от конфликта у човека избухва негативна мисъл, която служи като искра, като подтик към сливане – в този момент човек губи контрол над себе си

обсебена

Същността се включва, дори по-скоро се влива в човека. Тоест излиза, че тя напълно поема контрола в свои ръце и започва да командва жертвата си: иди в кухнята – отива, отвори шкафа – отваря го, вземи ножа – взема го…

Тези мисли проблясват и всичко се случва много бързо. Пияният взима ножа и тича в другата стая – започва да буйства. В този момент съзнанието на човека е изключено заради заливащите го емоции. Същността напълно ги е овладяла и тя получава това, заради което е била създадена.

След като свърши делото си, същността или напълно се разтваря, изпълнила първоначалното си предназначение, или се оттегля встрани, като постепенно намалява по размер и се разрушава, или остава в аурата на човека.

По принцип човекът бива завладян от най-силната по размери мислеформа, по-слабите остъпват. Индивидът може и да няма в собствената си аура такова количество негатив, той може да стане жертва на включване на силна мислеформа отвън, която лесно бива привлечена от околното пространство, пише вестник „Феномен“.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*