Home / Хороскоп / Как се обича Водолей?

Как се обича Водолей?

Водолеите са мили и бъбриви същества

Единадесетият знак на зодиака е въздушен и хората, родени между 21 януари и 18 февруари, принадлежат към зодия Водолей. Уран е тяхната управляваща планета.

Водолеите са хора мечтатели. Отличават се с интелектуалност, артистичност и присъща независимост. В този смисъл Водолеите са интелигентни, иновативни личности, с оригинален и хуманитарен характер.

Общителни и приятелски настроени, но все пак достатъчно предпазливи, за да поддържат здравословна според тях дистанция, хората от зодия Водолей трудно изразяват чувствата си и често им липсва каквато и да е упоритост. Освен това, на Водолеите им се струва много трудно да се влюбят.

Още по-трудно е да се влюбите във Водолей, освен ако не си поставите за цел да го опознаете много добре. Изключително ексцентрични личности.

Тези хора ще направят всичко възможно да ви държат настрана и ще ви разкрият чувствата си в момент, в който вие най-малко сте очаквали.

Повечето Водолеи рядко оправдават очакванията, които имате към тях. Интимността не идва толкова лесно при Водолея, бил той мъж или жена. Ако обаче те са набелязали някого, ще направят всичко възможно, за да му привлекат вниманието.

Водолей

Водолеите са чудесни приятели

Допълнителен проблем при Водолеите е фактът, че не могат да се справят със ситуации, които са емоционално заредени. Поради тази причина те могат да се впуснат в известна конфронтация, която би довела до емоционална болка.

Когато техният рационален характер най-сетне е в състояние отново да постигне контрол над ситуацията, Водолеите вече са прекалено негативно настроени и трудно могат да повярват, че може да се намери решение за техния проблем.

Подвластните на Уран хора лесно изпадат в депресия, униват или губят всякакво желание за каквото и да е действие.

Не си мислете, че Водолеите през цялото време са инертни личности, които нито знаят къде са, нито помнят какво е трябвало да направят. Не, това са моментни състояния, но лошото е, че моментът при Водолеите продължава прекалено дълго понякога.

Отвъд всичко това Водолеите са мили и бъбриви същества.

За да има някакъв баланс, е хубаво да се занимават с изкуство, което би могло да бъде отлично поле за изява на тяхната ексцентрична личност.

Водолеите може и да не ви обичат вече, но това не означава, че ще ви напуснат.

Ако престанете да ги провокирате или да показвате и доказвате поне по 10 пъти на ден вашата любов и привързаност, след време, в по-зряла възраст, вие ще откриете, че имате за спътник един малко сприхав човек, който няма да ви позволи да му казвате какво да прави, но за сметка на това постоянно ще раздава заповеди.

Хората от зодия Водолей малко трудно се разбират с децата, затова повечето от тях стават родители на малко по-късна възраст.

Макар и малко особени, Водолеите са чудесни приятели, а дамите от тази зодия умеят бързо да прощават.

Един истински Водолей никога няма да ви прекъсне докато говорите.

Ще запомни добре всяка ваша дума, за да я използва точно там и точно тогава, когато е необходимо.

Водолеите са добри домакини. Оставете ги да се грижат за дома и от тях по-щастливи няма да има. Обичайте ги такива, каквито са. И те ще ви се отблагодарят с двойно по-голяма обич.

Снимка: Pixabay.com

14 comments

 1. MNOGO istina,obichaite ti takiva kakvito sa.te sa go zaslugili

 2. ейй много вярно от 30 г живея с един точно такъв водолей..

 3. Viara Sedelchanova

  вярно е

 4. Magdalena Karayaneva-Stankova

  Моля ви кажете тайната,как се живее 30 години с такова същество?! 🙂 Аз съм едва на четвъртата 🙂

 5. Magdalena Magdalena обичайте го! 🙂

 6. Magdalena Magdalena

  Антоанета Иванова нали това правя 🙂 Или искате да кажете,че само аз трябва да го обичам?! :)))

 7. Magdalena Magdalena това,което не казах,е че водолеите са като слон в стъкларски магазин,когато става дума за любов,непохватни сме,но пък за сметка на това обичаме силно 🙂 Казвам само да го обичате,защото той Ви обича със сигурност 🙂

 8. Има доста верни неща!

 9. Georgieva Vili

  Mnogo tochno

 10. Ми нищо общо с мене 🙂 Поне аз не се изживявам като такъв тип човек, а и водолеите около мене не са такива 🙂

 11. Dimitrichka Nikolova

  и аз обичам точно такъв водолей !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*