Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 15 февруари

Дневният хороскоп на Серафима за 15 февруари

Астроложката Серафима отговаря на всички въпроси, които ви вълнуват. Свържете се с нея на e-mail: serafima.horoskop@gmail.com и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Денят ви обещава положителни емоции и красиви мечти за далечни пътувания, Овни. Вие сте от хората, които не обичат да стоят на едно място и вашият дом е пътят. Чувствате се добре, когато пътешествате – бъдете по-смели и вземете от живота това, което искате. На работното място днес сте във вихъра си.

Телец

Вие сте страшно амбициозни, Телци. Постигате поставените цели с усмивка и увереност. Днешният ден обещава немалко предизвикателства, които ще ви амбицират още повече. Възможни са финансови постъпления и приятна среща с близки. В любовта бъдете по-открити.

Близнаци

Днес се радвате на прекрасните изненади на любимия човек, Близнаци. Вие сте хора, които умеят да оценяват и най-малкия жест. На работното място поискайте помощ от колеги, за да приключите със служебните си ангажименти навреме и без много нерви. Мисленето ви се променя към по-добро.

Рак

Голяма част от вас вярват в Съдбата, Раци, и разчитат Тя да бъде по-благосклонна. Не забравяйте обаче, че единственото нещо, което може да ви помогне, е вашата решителност. Днес бъдете по-уверени в себе си и премахнете от пътя си актуалните проблеми.

КАКВО ТЕ ОЧАКВА – БРАК ИЛИ РАЗДЯЛА?КОНСУЛТИРАЙ СЕ СЪС СЕРАФИМА!

Лъв

Въпреки че сте затрупани с всевъзможни задачи, денят ви е хармоничен, Лъвове. На работното ви място всичко върви по план, а в дома ви цари спокойствие и любов. Време е да се поглезите – нещо, което обожавате да правите. Отделете време на любимите си хора.

Дева

Днес бъдете по-търпеливи и по-разбрани към семейството си, Деви. Не действайте импулсивно – спонтанните решения невинаги са най-добрите. Като хора, които винаги се стремят към по-спокоен живот, направете така, че да сте в хармонични отношения с половинката.

Везни

Планетите са на ваша страна днес, Везни. Не се чудете, а направете всичко възможно, за да се почувствате по-щастливи. Бъдете по-безумни, по-нестандартни, по-позитивни! Имате нужда от голяма промяна. Вечерта ви обещава романтика.

Скорпион

Денят се очертава слънчев за голяма част от Скорпионите. Ще се срещнете с приятни хора и ще обсъдите любими теми. На работното ви място всичко е под контрол. С голяма увереност ще елиминирате проблем, който ви измъчва. Посетете красиво място.

ЩЕ СРЕЩНЕШ ЛИ ГОЛЯМАТА СИ ЛЮБОВ ТАЗИ ГОДИНА? ПОПИТАЙ СЕРАФИМА!

Стрелец

Днес бъдете по-търпеливи към хората от най-близкото ви обкръжение. С поетите ангажименти ще се справите добре, но си дайте сметка дали си струва да работите толкова много. Не харчете излишни пари, отделете време за хоби. Релаксираща вечер.

Козирог

Днес ви очакват срещи, които ще ви вдъхновят. Немалка част от вас страдат за неща, свързани с миналото – не го правете! Това е загуба на време и ценна енергия – гледайте напред, обичайте живота и се радвайте на всичко онова, което не може да се купи с пари. Мечтайте по-смело!

Водолей

Обичате да обръщате внимание и на най-малките детайли в работата си, Водолеи. Това е чудесно, но понякога ви отнема страшно много време, а малко са хората, които го оценяват. Предстои пътуване. Ваш близък се опитва да ви даде ценен съвет – послушайте го.

Риби

Понякога трудно балансирате професионалния и личния живот. Работата ви е важна, но още по-важни са близките ви хора – не ги наранявайте. Днес ще получите примамлива оферта – помислете преди да кажете „да“. Нежна любов.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*