Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 9 февруари

Дневният хороскоп на Серафима за 9 февруари

Астроложката Серафима отговаря на въпросите, които ви вълнуват. Свържете се с нея на e-mail: serafima.horoskop@gmail.com и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Ваши близки днес ще ви занимават с битовизми и малки проблеми. Бъдете последователни, не се дразнете за маловажни неща и отделете време за пълноценен релакс. В любовта заложете на баланса и добрите отношения.

Телец

Цял ден ще се чувствате изнервени и неразбрани, Телци. Не се напрягайте излишно – не можете да угодите едновременно на всички. Не пренебрегвайте собствените си планове и се стремете към финансово развитие.

Близнаци

Денят ви, Близнаци, ще е прекрасен. Ще успеете да реализирате една идея, която ви се върти в главата от месеци. Имате немалко задачи за вършене, но не се преуморявайте. Подарете си глезотийка.

Рак

Голяма част от вас планират генерална промяна в живота си. Времето за това е дошло, Раци, действайте смело и се уверете, че успехът в кърпа ви е вързан. От вас се иска да не отлагате. Предстои пътуване.

Лъв

Чувствате се объркани, Лъвове, а това не ви влияе добре. Не се дистанцирайте без причина от любимите си хора, прекарайте известно време с тях. Не бъдете нетърпеливи в любовта – приемете с радост и обич това, което Съдбата ви поднася.

Дева

Някой от най-близкото ви обкръжение днес ще ви изненада приятно. Ще подпишете договор или ще стигнете до ясно решение, свързано с пари. Обмисляте евентуално преместване. Обърнете внимание на детайлите и не бързайте.

Везни

Днес сте прекалено емоционални, Везни. Бъдете внимателни – има голяма опасност да нараните с тежки думи човек, който държи на вас. Стойте далеч от обещания за бързи пари, някой се опитва да ви измами. Хармония в любовта.

ТРЯБВА ЛИ ДА СМЕНИШ РАБОТАТА СИ ТАЗИ ГОДИНА? ПОИСКАЙ СЪВЕТ ОТ СЕРАФИМА!

Скорпион

Занимавате се с прекалено много дейности едновременно, Скорпиони. В това няма нищо лошо, но вече усещате преумора, а това ви прави раздразнителни. Не се стремете към перфекционизъм, това допълнително ви изтощава.

Стрелец

Голяма част от Стрелците ще се хвърлят в дълбоки води на работното си място. Много внимателно анализирайте всичко, което напоследък се случва в живота ви и ви кара да се чувствате тъжни или радостни. Днес отделете време за приятелите си.

Козирог

Голяма част от вас сериозно обмислят идеята да променят нещо в живота си. От вас зависи как ще се развият нещата оттук нататък. Бързите решения може да се окажат не толкова добри, колкото изглеждат. Телефонен разговор ще ви накара да се чувствате по-добре.

Водолей

И днес няма да имате време за почивка, Водолеи, тъй като сте ангажирани с немалко неща. Мислете положително и не се впускайте в интриги – в противен случай ще навредите единствено и само на себе си. Романтична вечер в компанията на половинката.

ЩЕ ОТКРИЕШ ЛИ ЛЮБОВТА ТАЗИ ГОДИНА? ПОПИТАЙ СЕРАФИМА!

Риби

Днес бъдете по-самоуверени, Риби – това ще ви помогне да преодолеете проблем, свързан с професионалния ви живот. В дома ви цари спокойствие. Не наранявайте близките си с необмислени действия. Вечерта ще е приятна и хармонична.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*