Home / Мистично / Лесен ритуал: Как да премахнем лошата енергия от дома си?

Лесен ритуал: Как да премахнем лошата енергия от дома си?

Положителната енергия ще донесе мир и спокойствие, хармонията ще бъде навсякъде около вас

Ако главната ви задача е да се отървете от негативната енергия, свещенодействайте на намаляваща луна – от пълнолуние до новолуние. Подходящ е всеки ден от седмицата, но особено благоприятни са неделя, понеделник, сряда и петък.

Ще са ви необходими:
– камбанка
– бяла свещ
– разрязана наполовина глава лук;
– пресовани скилидки чесън (обезателно пресовани – ако са нарязани, чесънът не става нито за лечение, нито за магия)
– сърчице, изрязано от бяла хартия
– червен флумастер

Вземете главата лук в ръка и кажете: „Дарявате със сила за събиране на цялата негативна енергия в този дом“.

Представете си как луковицата се превръща в огромна прахосмукачка, която засмуква цялата негативна енергия от жилището.

Не бързайте.

лошата енергия

Да изгоним лошата енергия!

Поставете лука на перваза в гостната или в друга стая, където се събират повечето от членовете на семейството. Вземете чесъна в ръка, затворете очи и произнесете същата формула, като я съпроводите със същия мислен образ, пише вестник „Феномен“.

Ако източник на проблемите е някой от членовете на семейството, вземете смачканите скилидки чесън и ги поставете под килима и под неговото легло.

Ако в момента в семейството няма никакви проблеми и провеждате обреда, за да може и в бъдеще всички да сте щастливи, поставете чесъна пред входната врата.

Превърнете го в гъста маса и добре го замаскирайте, за да не се досети никой за вашето чародейство.

Напишете името на всеки член от семейството с червен флумастер върху бялото сърчице, изрязано от лист хартия. Затворете всички имена в един голям кръг с думите:

„Заключвам всички, които обичам, с позитивната енергия на здравето и съгласието. Нека никакво зло не влезе в нашия дом“.

Вземете хартията в ръка, затворете очи и си представете как всички сте щастливи заедно.

След това кажете: „Нека това дело да не се обърне против мен и да не ми донесе проклятие.

Нека всички астрологични съответствия бъдат верни. Нека никой не претърпи щети. Да бъде!“.

Благодарете на духовете на дома за помощта.

Залепете или закачете хартиеното сърчице някъде в стаята си. Вземете камбанката и обиколете стаите поред.

Три пъти позвънете с камбанката във всяка стая и кажете „Ангеле-пазителю, моля те, влез тук и дай на моето семейство любов и защита“.

Затворете очи и си представете как стаята се изпълва с ярка светлина.

Не забравяйте мазето или тавана, ако имате такива.

След края на обреда благодарете на вашия ангел-пазител.

Снимка: Pixabay.com

2 comments

 1. ЗДРАВЕЙТЕ ЕТО ТУК : http://wad.ojooo.com/index.php?ref=ves85 тук :http://www.erabux.com/?ref=ves85 тук : http://www.clixsense.com/?5881080 и тук : http://www.jaibux.com/?ref=ves85 , МОЖЕТЕ ДА РАБОТИТЕ ОТ ВКЪЩИ И ДА ИЗКАРВАТЕ ПАРИ / 200-300 ДОЛАРА можете и повече, ЗАВИСИ ОТ ВАС / ЗА 15 МИНУТКИ НА ДЕН , НО С МАЛКО ТЪРПЕНИЕ ОТ ВАША СТРАНА И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВСЕКИ ДЕН ДА ЦЪКАТЕ НА РЕКЛАМКИТЕ , ВЛЕЗТЕ И СЕ РЕГИСТРИРАЙТЕ НИЩО НЕ ГУБИТЕ АЗ ВЕЧЕ ПОЛУЧИХ 1 ВИЯТ СИ ПРЕВОД УСПЕХ И НА ВАС !!! АКО СЕ ИНТЕРЕСУВАТЕ МОЖЕТЕ ОТ НЯКОЛКО САЙТА ДА СИ ДОКАРВАТЕ ДОБЪР ДОХОД НО КАКТО КАЗАХ ТРЯБВА ВСЕКИ ДЕН ДА ОТДЕЛЯТЕ НУЖНОТО ВРЕМЕ ЗА ДА КЛИКАТЕ И ДА ПЕЧЕЛИТЕ. ЗАПОМНЕТЕ КОЛКОТО ПОВЕЧЕ РЕФЕРАЛА ИМАТЕ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ПАРИ ЗА ВАС И ЗА ТЯХ ! УСПЕХ !

 2. Перспективна работа от дома!!!! Здравейте,
  Ще ви предоставя информация, как и по какъв начин можете да печелите допълнителни доходи от интернет без никаква финансова инвестиция. Става въпрос за рекламни, PTC сайтове, които плащат на хора за да гледат реклами в тях, а те съответно да правят печалби от тези, които рекламират. Седейки вкъщи Вие може да печелите пари. Това е един вид надомна работа защото ви позволява да работите от вкъщи пред компютъра и сами да определяте кога и по колко време да отделяте. Разликата обаче е, че парите не са толкова лесни и ще трябва да се потрудите малко преди да успеете да правите един приличен доход.

  Или ще ви го обясня по-разбераемо по следния начин:
  Дадена компания рекламира в такъв PTC сайт и дава по 2 цента на сайта когато някой човек разгледа рекламата. Следователно PTC сайта дава на хората, които са се регистрирали в него и разглеждат реклами по 1 цент. От което рекламодатеря, ПТЦ сайта и Вие сте в изгодна позиция. ПРЕДСТАВЕНИТЕ САЙТОВЕ СА АБСОЛЮТНО НАДЕЖДНИ И СЪС СИГУРНОСТ ПЛАЩАТ, НО ЗА ДА ЗАРАБОТИТЕ ПАРИ ВИ ТРЯБВА ПОСТОЯНСТВО и задължително да отделяте 10-15 мин. на ден. TOВА Е ЕДИН СРАВНИТЕЛНО НОВ БИЗНЕС ЗА БЪЛГАРИЯ, НО ВЪПРЕКИ ТОВА МНОГО БЪЛГАРСКИ СЕМЕЙСТВА ТОЧНО ТОЗИ БИЗНЕС ИМ Е ОСНОВНИЯТ ДОХОД.
  Работила съм с доста сайтове и съм отсяла най-добрите!
  Копирайте линка в браузера.http://michaelbety.wordpress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*