Home / Красота / Как да прикрием недостатъците с грим

Как да прикрием недостатъците с грим

Макиажът е част от имиджа на всяка съвременна жена. Стремежът към перфектна визия е присъщ за представителките на нежния пол. Правилно поставеният грим може да прикрие недостатъците, но

грим

Съвети за гримиране

прекаляването със сигурност ще има обратен ефект. Затова овладейте изкуството на макиажа и го направете свой съюзник.

Голямото разнообразие на декоративна козметика, което се предлага на пазара, ще ви помогне да подберете цветовете, които ви подхождат. Умелото нанасяне на грима е от изключително значение за всяка себеуважаваща се жена, затова експериментирайте, забавлявайте се, проявете фантазията и въображение.

Както казахме, гримът може да бъде най-мощното ви оръжие. През този сезон визажистите съветват да се използва по-умерено количество фон дьо тен, като модните тенденции за Лято 2011 са нежна, близка до естествения тен кожа.

Фон дьо тенът прикрива дребните недостатъци на кожата и й придава свеж и отпочинал вид. Можете да изберете такъв тип фон дьо тен, който отговаря на нуждите ви. Така например, стикът е за прикриване на по-сериозни недостатъци, а кремообразният фон дьо тен е подходящ за по-младите момичета.

Цветът е от изключително значение, затова го подберете внимателно и тествайте предварително. Можете да използвате и пудра, която трябва да акомпанира на фон дьо тена, за да постигнете перфектна кожа. Не пропускайте и перлите – бронзови или в розово-телесен цвят, изборът е ваш.

Актуалните цветове за този сезон в грима са топлите, естествени тонове и ярките контрастиращи комбинации за смелите дами, търсещи разнообразие.
бутони за споделяне

loading...

3 comments

  1. Аз винаги разчитам на грима да прикрия недостатъците си. Гледам да не прекалявам през дена, но вечер си го позволявам.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*