Home / Красота / Как да прикрием недостатъците с грим

Как да прикрием недостатъците с грим

Макиажът е част от имиджа на всяка съвременна жена. Стремежът към перфектна визия е присъщ за представителките на нежния пол. Правилно поставеният грим може да прикрие недостатъците, но

грим

Съвети за гримиране

прекаляването със сигурност ще има обратен ефект. Затова овладейте изкуството на макиажа и го направете свой съюзник.

Голямото разнообразие на декоративна козметика, което се предлага на пазара, ще ви помогне да подберете цветовете, които ви подхождат. Умелото нанасяне на грима е от изключително значение за всяка себеуважаваща се жена, затова експериментирайте, забавлявайте се, проявете фантазията и въображение.

Както казахме, гримът може да бъде най-мощното ви оръжие. През този сезон визажистите съветват да се използва по-умерено количество фон дьо тен, като модните тенденции за Лято 2011 са нежна, близка до естествения тен кожа.

Фон дьо тенът прикрива дребните недостатъци на кожата и й придава свеж и отпочинал вид. Можете да изберете такъв тип фон дьо тен, който отговаря на нуждите ви. Така например, стикът е за прикриване на по-сериозни недостатъци, а кремообразният фон дьо тен е подходящ за по-младите момичета.

Цветът е от изключително значение, затова го подберете внимателно и тествайте предварително. Можете да използвате и пудра, която трябва да акомпанира на фон дьо тена, за да постигнете перфектна кожа. Не пропускайте и перлите – бронзови или в розово-телесен цвят, изборът е ваш.

Актуалните цветове за този сезон в грима са топлите, естествени тонове и ярките контрастиращи комбинации за смелите дами, търсещи разнообразие.
бутони за споделяне

One comment

  1. Аз винаги разчитам на грима да прикрия недостатъците си. Гледам да не прекалявам през дена, но вечер си го позволявам.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*