Home / Хороскоп / Как да го накарате да ви предложи брак? (според зодията)

Как да го накарате да ви предложи брак? (според зодията)

Какъв е характерът му според зодията?

Овен – мъжът от тази зодия е изключително сложна личност. На пръв поглед изглежда силен и целеустремен, но ако го опознаете ще останете леко разочаровани от експанзивния му характер. Овенът сменя настроенията си за части от секундата, затова жената до него трябва да се научи да го разбира и поощрява.

Ако искате да ви предложи брак, трябва да действате умно, защото овенът безпогрешно улавя измамата. Мъжът от този зодиакален знак обича предизвикателствата, новите усещания, изненадите и положителните емоции.

За да го очаровате, накарайте го да си мисли, че с вас всеки ден ще бъде интересен, загадъчен и вълнуващ. И най-вече му дайте свобода, не го ревнувайте и го оставете да бъде себе си.

Телец – мъжът от тази зодия е пълната противоположност на Овена. Телецът обича спокойствието и рутината. За да го спечелите, трябва да му създадете уютен рай, където той да се чувства обичан и желан. Не го пришпорвайте, бъдете търпеливи.

Не го карайте да ви ревнува и не правете скандали.

Мъжете Телци обичат уравновесените и земни жени, които не летят в облаците. Ако искате да ви предложи брак, трябва да бъдете много тактични, добронамерени и отзивчиви. В никакъв случай не го изнервяйте, дори да ви обича ще си тръгне.

Близнаци – сложна зодия с още по-сложен характер. Може би на света няма двама Близнаци, които да си приличат.

според зодията

Как да се държите с различните зодии?

Изключително непредсказуеми, те се нареждат сред най-интелигентните мъже в зодиака. Мъжът близнак ще оцени най-вече вашата искреност, приятелско отношение и нежност.

Бъдете предизвикателство за ума на Близнака, очаровайте го със своята общителност, виталност и чар.

Не правете опити да го ограничавате и не го дразнете с неоснователна ревност.

Рак – мъжете от тази зодия обичат нежните и деликатни жени. Очаровайте го с нежен глас, непринудено поведение и в никакъв случай не проявявайте надменност. Не го плашете и не го раздвоявайте.

Ракът обича сигурността и не би бил с жена, която е непостоянна, емоционално нестабилна и несигурна в себе си.

Лъв – най-трудно може да бъде спечелен този прекрасен царски знак.

Ще трябва да, му направите силно впечатление, да изпъкнете на фона на другите жени и да му докажете, че сте неповторима. Хвалете го, галете самолюбието му, но не хитрувайте.

Ако не сте искрени, няма да имате никакъв шанс!

Дева – бъдете преди всичко приятел с този галантен мъж, убедете го, че може да разчита на вас. Мъжът Дева обича организираните, семпли, женствени и спокойни жени.

Ако искате да ви предложи брак, трябва да действате обмислено. Не прекалявайте с кокетството и клюкарството. Мъжът Дева ненавижда разхайтените и безотговорни жени, затова в никакъв случай не оставяйте съмнения в него.

Везни – малко ще ви е трудно да го накарате да ви предложи брак, защото мъжът от тази зодия не обича да бъде ограничаван по никакъв начин. Най-сигурният начин да охладите ентусиазма му е да притиснете. Оставете го сам да вземе това решение.

Скорпион – любители на женската красота, търсещи винаги красивото. Покажете, че имате стил и вкус, не пренебрегвайте силата на сексапила. Скорпионът най-много от всичко зодиакални знаци ще оцени вашето секси излъчване. Не е лесно да спечелите този мъж, но пък определено си струва.

Стрелец – мъжете от тази зодия харесват красивите кокетки, които показват изящество и стил. Често се възпламеняват от любов от пръв поглед и горят в огнени усещания.

Ако искате да го спечелите, покажете позитивна нагласа към живота, забавлявайте се заедно, разсмивайте го, не го товарете с досадни проблеми от ежедневието.

Козирог – тези смели мъже не обичат непостоянството и експанзивността.

Ще оценят една жена, ако тя е спокойна и деликатна. Любители на домашния уют, Козирозите си търсят скромна и сдържана спътничка в живота.

Изключително интелигентни, те обичат да ги провокират да мислят, затова не пропускай те възможност да му покажете, че имате разностранни интереси.

Водолей – не го отегчавайте, не падайте в краката му при първата среща. Покажете сила, независимост и самочувствие, той ще оцени това.

Не спирайте да го провокирате и в никакъв случай не му се обяснявате в любов, бъдете леко недостъпни, но не и студени.

Риби – мъж с богата душевност, често неразбран и спонтанен. Романтичен и предан, мъжът Риби търси преди всичко другар в живота, затова за него е важно да го предразполагате към задушевни разговори.

Роден мечтател, той има нужда от вашата сила, защото си дава сметка, че често проявява слабост.

Мнителен и деликатен, той ще се влюби неудържимо във вас, ако го приемете такъв, какъвто е.

Снимка: Pixabay.com

One comment

  1. A ednin vapros??? Zashto nqma za VEZNI 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*