Home / Мистично / Изберете си пирамида-талисман според зодията

Изберете си пирамида-талисман според зодията

Пътят към платото Гиза е открит за всички, но съгласете се, че малцина са видели с очите си Хеопсовата пирамида

А колко много хора биха искали да се приобщят към магията на пирамидите! Решение има и то е отдавна известно: сдобийте се с талисман-пирамидка…

Разбира се, тя не би могла да окаже такова глобално влияние върху вашата личност и съдба като Великата пирамида в Гиза, но въпреки това в нейните възможности е да хармонизира атмосферата в дома и в душата на своя притежател. Главното е правилно да бъде избрана.

• Прозрачните (стъклени, кристални, кварцови) пирамидки способстват за подобряване на умствената дейност, за концентрация на мисълта и проясняване на съзнанието. Мястото им е на работното ви място – на бюрото.

piramida• Пирамидки от червено и жълто стъкло (кристал или прозрачен камък) подобряват настроението и поемат максимум негатив. Те са оптимални за обща стая, където се събират всички членове на семейството, където се приемат гости.

• Пирамидки от синьо и зелено стъкло (кристал или прозрачен камък) способстват за бърза релаксация, потушават емоционалните изблици. Поставете ги в спалнята, в мястото за почивка. Но помнете, че този талисман трябва да се махне, ако планирате не да спите мирно, а да прекарате романтична нощ!

Помътняването и пукнатините, появяващи се върху стъклото или камъка, от които е направена пирамидата, говорят, че изпитвате постоянни енергийни претоварвания и пространството, където се намирате, се
нуждае от редовно почистване,  пише вестник „Феномен“.

Пирамидките не само хармонизират пространството: те могат да бъдат отличен защитен амулет. Най-голяма защита човек получава от пирамидите, направени съобразно неговия зодиакален знак.

ЗОДИАКАЛЕН ЗНАК

Овен – Графит, желязо, мед, сребро
Телец – Пирит, нефрит, оникс
Близнаци – Флуорит
Рак – Хематит, кварц, аметист, халцедон, сердолик, ахат, оникс, яспис
Лъв – Нефрит, яспис, хематит, злато, бронз
Дева – Турмалин, хематит, оникс
Везни – Магнезит сив, малахит, оникс, лазурит, мед
Скорпион – Желязо, стомана, яспис, берил
Стрелец – Тюркоаз, лазурит, циркон
Козирог – Оникс, сребро, мелхиор
Водолей – Лазурит
Риби – Кехлибар, ахат, корал, опал, нефрит, тюркоаз, аметист.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*