Home / Здраве и диети / Новина: Испанската добавка за отслабване ХЕЛКОР – вече и в българските аптеки!

Новина: Испанската добавка за отслабване ХЕЛКОР – вече и в българските аптеки!

Лек за зимните килограми

ХЕЛКОР (HELLCORE) е нов продукт за оптимизиране на теглото чрез термогенеза. Приемът на две капсули дневно помага да се изгорят излишните мазнини и да се контролира успешно апетитът.

Отслабването е лесно, защото не изисква на всяка цена интензивни физически натоварвания. Освен това резултатите са трайни и при балансирано хранене ефектът йо-йо не се проявява.

Какво съдържа ХЕЛКОР и какъв е механизмът на действието му? Испанският термогеник е прецизно композирана органична смес от растителни екстракти. Участват зелено кафе, гуарана, колеус форсколий, какао, йерба мате, бяла върба, черен пипер. Приема се сутрин и на обяд, 30 минути преди хранене с чаша вода.

Всяка от съставките реализира специфични въздействия върху обменните процеси, а всички заедно упражняват катализиращ ефект за скоростта им. ХЕЛКОР действа тонизиращо – в рамките на 5-6 часа след погълнатата капсула ще усещате прилив на енергия и ще се радвате на повишена активност и издръжливост, физическа и психическа. Тъкмо в това е секретът на добавката: като термогеник тя стимулира бързото разграждане на хранителните компоненти и изгарянето на мазнините.

Хелкор

Прекрасна новина: Хелкор вече е в България!

Отделянето на много калории е свързано с повишаването на базалната телесна температура. Важно е освободената енергия да се насочи в правилната посока, за да е трайно редуцирането на килограмите.

Предложение: плувайте, правете дълги разходки – движете се, без непременно да правите свръхусилия!

Трайно отслабване

Специално качество на ХЕЛКОР е именно фокусирането върху изгаряне на мазнините. Тъкмо това предпазва отслабващите от йо-йо-ефекта. Отслабването е трайно, защото не става за сметка на изхвърляне на много течности.

По приятен начин ХЕЛКОР предпазва и от похапването час по час: композицията поддържа трайно усещането за ситост и така по-лесно контролираме апетита си. Да добавим и нещо специално, свързано с какаовия екстракт: неговите биоактивни съставки стимулират продукцията на серотонин, а това балансира подложената ни на изпитания психика.

ХЕЛКОР е точният и безопасен начин да стопим зимните килограми: добавката е с изследвани въздействия тип термогенеза и разчита за тях на натурални компоненти.

Продуктът с доказан ефект при безопасното и трайно отслабване ХЕЛКОР вече може да се купи в аптечната мрежа. Потърсете го и онлайн: за информация – на страницата на добавката във Фейсбук или с поръчка чрез сайта SNBA.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*