Home / Хороскоп / Хороскопът на Серафима за месец юни – втора част

Хороскопът на Серафима за месец юни – втора част

Везни

Ако търсите нова връзка, това е времето, през което може да попаднете на подходящия за вас човек. Пътуване и работа – крайно неблагоприятни. Ще разберете смисъла на думата партньорство във всичките й аспекти. През юни можете спокойно да бъдете в позиция на изчакване, тъй като каквото има да се случва, ще се случи малко по-нататък. Сега се наместват пластовете. Ще загубите някого, но ще спечелите нещо.

Очаква ви пътуване, Везни

Очаква ви пътуване, Везни

Скорпион

Отношенията са дебело подчертани за вас по време на първата половина на месеца. Това ще бъде натоварен период за вас – всичко ще казвате по два пъти, както и всичко по два пъти ще правите. Този месец може да промени убежденията ви за любовта, взаимоотношенията и брака. Обърнете внимание как давате и как получавате обич и внимание. Ще откриете, че някои от вашите най-силни връзки са тези, в които всичко е открито. Направете отсега плановете си за пътуване или си осигурете допълнително време, за да се поглезите.

Стрелец

Вашата лична трансформация продължава и през този месец. Това е път, който трябва да бъде изпълнен с приключения и просветление. Планетите предоставят ресурси на мъдрост и разум, които отразяват вашия личен растеж и способности. Разположението на планетите също така гарантира, че това е период, през който ще ожънете всичко онова, което сте посели преди и на което сте се надявали. Прекарвайте повече време сред природата и помислете върху разбирането за цикъла на живота, смъртта и прераждането. Взаимоотношенията ще придобият ново значение за вас през този месец.

Козирог

Всички планове, които са били позабавени през последните няколко месеца, ще започнат да се движат напред. Вие също ще изпитате прилив на енергия. Ще бъдете изпълнени с желание да постигнете онова, което сте планували и малко нетърпеливи ще сте с хората около вас, особено на работното място. През първата половина на месеца се огледайте за забавления и подгответе лятната си ваканция отсега. Няма любов за вас, Козирози, само работа, което съвсем не означава, че ще имате сътресения на интимната сфера – даже напротив.

Водолей

Вашите страсти ще се повишат през месец юни. Отношенията ще станат по-интензивни и силни и най-накрая може да се надявате на промяната, която толкова дълго чакате. Някой с чар и харизма буквално ще ви се качи на главата, но това за вас е човекът, който носи огъня – ще ви поизмъчат както в чувствата, така и в бизнеса или работата ви, но определено ще си заслужава. Може спокойно да поемете рискове и да се гмурнете в неизвестното. Не забравяйте, че всеки риск е оправдан, стига да е премерен. Месецът добавя любов към страстните чувства. Насладете се на разликата в живота, която носи повече вълнение. Слънцето, което е в Близнаци, ще ви помогне в решаването на въпроси около дома и семейството.

Риби

Обърнете специално внимание на вашето здраве, диета и енергийно ниво през този месец. Планетите ще ви мотивират, но вие все пак го направете, за да няма изненади в изследванията или прегледите при лекар. Движението определено ще бъде важно за вас през този период от време. Вашите взаимоотношения също ще станат по-здрави. Радвайте се на конструктивен растеж и дълготрайни приятелства. Този период подкрепя любящото семейство, взаимоотношенията и възможността да прекарате повече време у дома с любимите хора. Юни ще бъде изпълнен със силни духовни преживявания и прозрение.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*