Home / Хороскоп / Хороскопът на Серафима за месец юни – първа част

Хороскопът на Серафима за месец юни – първа част

Овен

Натискът на работното място ще бъде по-слаб този месец. Можете спокойно да обърнете внимание на онова, което временно сте били изоставили. Планетарните позиции подкрепят старанието и прецизността във всичко, което правите през този месец. В допълнение – това е подходящ момент за кандидатстване на ръководна длъжност или придобиване на малко повече власт на работното място. Обърнете внимание на детайлите и организацията, но действайте без много шум. Месецът подкрепя

Всичко за зодиите

Всичко за зодиите

бизнес решенията и е по-благоприятен за онези, които решат да умножат средствата си.

Телец

Стойността на партньорствата и взаимоотношенията е ключов урок за Телците през този месец. Настоящите планетарни позиции ще ви помогнат да разберете стойността ви в живота на другите, както и тяхното значение във вашия живот. Опитайте се да изразявате и да раздавате любов. Постарайте се да давате повече, отколкото получавате. Тези подаръци могат да бъдат както материални, така и емоционални. Няма да има огнена страст в корема, която може да ви помогне да постигнете желанията на сърцето ви, но любов няма да ви липсва, даже напротив. За разлика от Овните, през този месец вие сте по-силни в интимната, отколкото във финансовата сфера.

Близнаци

Бъдете емисар на взаимоотношенията и любовта през този месец. Любовта ви е благословена, Близнаци, защото основните планети са в наталната ви диаграма. Това е време, през което можете да светите ярко и с чест да устоявате и закрепвате отношения от всякакъв вид. Този месец ви дава възможност да направите ревизия на приятелствата. Почистете или се дистанцирайте от някои некоректни или лоши хора. Съсредоточете се върху това да започнете да харесвате малко повече себе си – направете си нова прическа, купете си нов тоалет… Поглезете се.

Рак

Още една огряна от любовта зодия. Имате зелена светлина за споделяне на чувства, защото много вероятно е през този месец да ви отговорят.

Ракът е естествено чувствителен, емоционален знак и има тенденция да погребва своите чувства. Сега е време да излезе от черупката си и да изразите онова, което чувствате. Този период може да доведе до скрити чувства на любов и желаните взаимоотношения, които по една или друга причина не са вървели преди. Налице е също така възможност за възраждане на връзка от миналото. Поставете все пак акцент върху парите, вещите и стойността на действията ви, които трябва да се покриват с думите ви. Крайно време е да направите пролетно почистване на вашите мисли и действия.

Лъв

Пригответе се да чуете здрав лъвски рев през този месец. Естествено, страстният характер на Лъвовете ще бъде в повишена бойна готовност. Все по-уверено започвате да действате, а не само да наблюдавате отстрани как се случват нещата. Абсолютни работохолици ще бъдат Лъвовете през юни. В допълнение – дръжте склонността си към самодоволство в шах. Планетите ще допринесат за още по-слънчеви и топли срещи с приятели и роднини. Този период може да предизвика хората, които в миналото са ви предали, отново да се появяват.

Дева

Влизате в период на усилена работа, както професионално, така и лично. Всяко забавяне, стагнация или съпротива ще изчезнат през юни. Планетите ще се обърнат и ще дадат фокус на решителността и организацията, за да успеете. Има много кармични уроци, които ще научите през този месец. Първите три неща, върху които трябва да работите по време на този месец са: търпение, установяване на приоритетите и практичност. Това е подходящ момент да завършите всички незавършени проекти или курсове на обучение. Вашата кариера и цели са подчертани и са в леко напрежение. Не пропускайте да дадете всичко от себе си в работата през шестия месец от годината. Брак, партньорства и любов са във вашия списък с приоритети.

Втората част на хороскопа можете да прочетете ТУК

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*