Home / Хороскоп / Хороскопът на Серафима за месец септември

Хороскопът на Серафима за месец септември

Септември е деветият месец на годината, но също така е период на голям преход

През септември са последните летни дни, времето започва да става по-хладно, появяват се и първите есенни листа. Двата зодиакални знака, свързани с месец септември, са Дева и Везни. Онези, които са родени от 1 до 22 септември, са членове на знака Дева. Това са хора, които всеки може лесно да разбере, безкрайно състрадателни и мили, те са в готовност да помогнат винаги, когато имат възможност.

През септември са родени и хората под знака Везни. Те могат да се идентифицират чрез тяхната организираност, която е важна не толкова за другите, колкото за личната им хармония.

И така, какво очаква останалите представители на зодиака през един от най-приятните месеци в годината?!

Овен
Септември няма да е много активен за родените под знака на Овен. Не трябва да имате определени очаквания за онова, което следващите дни ще донесат, и изненадите, които могат да се случат. Чувството, че може да преобърнете живота си изведнъж, е измамно. Очакват ви изненади, като повечето няма да са чак толкова неприятни, колкото неочаквани. Помислете за здравето си и не отлагайте планувано посещение при лекар. Добре ще е и да не сте толкова спонтанни през септември, а по-скоро да помислите преди да действате.

zodii11Телец
Уважаеми Телци, задава се малко противоречив месец. От една страна, онова, което искате и към което се стремите, ще се случи, но от друга, все по заобиколния път ще вървите, за да стигнете целта. Опитайте се да не сте чак толкова изпълнителни. Поне веднъж вземете инициативата в свои ръце.

Трябва да се изправите пред страховете и тревогите си, да погледнете положението такова, каквото е. Отървете се от една заблуда, за да се насладите на една приятна истина.

Близнаци
Авантюристичният дух на август ще се усети и през септември за онези, които са родени под знака на Близнаци. Тръпката и силните усещания са нещо много хубаво и раздвижват кръвта, но поне през втората половина на септември е добре да успокоите топката. Играйте и действайте безопасно, за да не плачете накрая. Голяма част от дамите, родени под този зодиакален знак, ще бъдат обзети от един внезапен и трудно обясним романтизъм – сега му е времето да се насладите на тази сладка, пък макар и забранена любов.

Останалите, които остават незасегнати от романтизма, ще трябва да се придържат към най-лесните възможности, за да не останат разочаровани.

Рак
Романтичните Близнаци ще бъдат тотално неразбрани от прагматичните Раци. През септември е моментът да задвижите всичко, което сте отложили през годината. Искате да направите нещо, което ви се струва рисковано? За голяма част от Раците след 20 септември е моментът, в който могат да се доверят на интуицията си. Пускайте тото, залагайте разумно и току-виж ви изненада някой джакпот. Изобщо, финансовите ви дела са във възход, за разлика от любовта и здравето.

Колкото и да сте отдадени на работата си, има един човек от вашето обкръжение, който копнее за малко повече внимание и любов. Дайте му необходимото, за да ви се върне стократно.

Лъв
Излезте от летаргията и направете нещо, за да докоснете сърцето на един човек, който от много време насам се опитва да се домогне до вашето. Периодът не е белязан от голям възход на взаимоотношенията, но все пак ще е добре да излезете от изолацията. И ако през миналия месец е било нормално да самотувате заради жегата, то вече е крайно време да се размърдате и да вземете живота си в свои ръце.

Колкото и трудно да ви изглежда отстрани, нещата ви ще се подреждат изключително лесно. Защо трябва да пропускате този шанс, Лъвове?

Дева
Деви, малко по-мудни ще сте през този месец. Много ще мислите, малко ще действате. Опитайте се да видите нещата в дългосрочен план. Каквото и да сте намислили, през септември ще ви е много по-лесно да убеждавате другите във вашата кауза, отколкото когато и да е било. Така че, ако искате да стане на вашето, сега е моментът. Здравословно няма да имате сериозни проблеми, но що се отнася до финансите, не бъдете нито толкова сигурни, нито толкова спокойни. Предстои ви сериозно охарчване и то няма да е свързано само с инвестициите, които трябва да направите за децата, които са ученици.

Везни
Кариерният ви живот се променя и скоро септември ще ви донесе изключително добри новини, ако още не сте чули нещо вълнуващо в тази насока, скъпи Везни. Усещаш ли го? Възможности за по-добра работа и много по-високи печалби в бизнеса се отварят за вас по начин, който ще ви даде достатъчно причини да се гордеете с работата си. Това е само началото на една година, изпълнена с много подобни радости. Вие може да летите много високо, но ще бъде наложително да търсите възможности, които изглеждат точно за вас, тъй като е малко вероятно да се справите с нещо, което не умеете особено добре. Затова преглеждайте добре възможностите и преценете дали може да се справите.

Скорпион
Скорпиони, и при вас работните новини са добри. Няма значение дали искате да напуснете сегашната си работа, или да се ориентирате към по-добра и висока позиция. Действайте! Ще се справите добре с всяка една работа, която ви се предложи през този невероятен месец. И докато се трудите неуморно, не забравяйте да се погрижите и за здравето си. Не боледувайте на крак.

Някои от Скорпионите ще пътуват малко повече през този период. Възможно е необвързаните да срещнат любовта именно на такова непознато място.

Стрелец
Колко чудесно е да си Стрелец през септември! Вие обичате да пътувате, допада ви честата смяна на интериора и заобикалящите ви лица и колкото по-ново и различно е всичко, толкова по-добре. Няма да прекарате много време на едно място, честичко ще флиртувате, но няма опасност от усложнения. Направо ви завиждам за енергията и разнообразието.

Дамите, родени в края на ноември и началото на декември, ще прекарват времето си по един малко по-уравновесен начин, за разлика от господата Стрелци. И все пак, промяна ще има и за тях. Каква? Времето ще покаже!

Козирог
Вашите отношения са в подем и ако сте доволни от предложенията, които ще ви направят през септември, ще се възхитите на начина, по който се развиват нещата. През миналия месец Юпитер малко обърка плановете ви за работа, развитие и партньорство, но сега Сатурн е тук и с цялата си сериозност ще се погрижи онова, което е било объркано през август, да бъде оправено. Спокойно можете да насочите цялата тази енергия в създаването на бизнес съюзи, които ще бъдат много добре обезпечени и за двете страни.

Козирозите са факири в бизнес преговорите и сделките, но когато става въпрос за лични отношения, горките кози са истински аматьори.

Водолей
Без значение дали сте готови или не, септември е месец, през който ще ви се наложи да взимате много важни решения. Перспективата за всичко около вас изведнъж ще се промени. Ще видите романтичния си партньор в различна светлина, ще разберете, че работата ви не е това, което сте си мислили, че е, ще преживеете истински катарзис. Като един феникс ще се възродите, Водолеи, и с удоволствие ще забравите за тази ваша толкова характерна чувствителност. Свалили сте официалните обувки и сте сложили кубинките в готовност да сритате нечий задник. Това е чудесно! Освободете се от гнева, той е отровен. Справедливостта, която ще раздавате, ще бъда напълно заслужена!

Риби
През изминалия месец имахте цялата звездна подкрепа, Риби. Звездите буквално падаха само за вас и навярно всичко, което сте си пожелали, се е сбъднало. Ако не е точно така, не бързайте да се разочаровате. Септември може да не бъде май, но хубавата тенденция от миналия месец ще продължи. Само трябва да бъдете готови да я приемете. Насладете й се от сърце.

Рибите не бива да забравят, че освен тях, има още 11 зодии и със сигурност не са сами на този свят. Ще е чудесно, ако изпитат поне малко емпатия и към онези, които наистина имат нужда от това. Понякога сметките излизат грешни точно защото ги правим сами, забравяйки, че Съдбата преди нас е ударила чертата.

2 comments

  1. Antoaneta Liazova

    haresa mi! Zabavlqvah se, dokato cheta vodoleiskiq horoskop.Az lichno, ritah zadnici prez avgust 🙂

  2. Вече сложих мойте! Да сритаме няколко задника 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*