Home / Хороскоп / Хороскопът на Серафима за месец октомври

Хороскопът на Серафима за месец октомври

Овен
За вас октомври ще е една малко изненадваща смес от нещо сладко и нещо горчиво. Наясно сте за проблем, който може да ви причини дискомфорт, но пренебрегвате вероятните начини за облекчаване на положението. Възползвайте се от помощ, която ще ви се предостави само сега и само за тази неудача. Месецът носи благоприятни резултати по отношение на пътуванията и финансите. Така е, скъпи Овни, за да сте доволни от живота, ще ви се наложи доста да балансирате между любовта, парите и забавленията. Здравословно трябва да бъдете внимателни към някои кожни заболявания, които могат да се обострят през този месец.

Телец
Телци, през този месец няма да имате втори шанс за нищо онова, което ще отложите, така че организирайте добре времето и приоритетите си. Това е период, в който ще трябва да действате внимателно. Хората ще направят незабавни оценки за вас, затова трябва да сте готови да изоставите за малко своята резервираност. Вероятно е да сте под наблюдение или да бъдете контролирани от лице или организация. Проверки, изпитания и все от този род емоции ще вдигат градусите на иначе хладните есенни дни. Възможно е да закупите нещо скъпо и не чак толкова необходимо, затова бъдете внимателни, защото този харч може да направи дупка в джоба ви.

Близнаци
ZODIYA RIBIНебето говори ясно за разумно и продуктивно разпределение на времето, което ще ви е ценно през този месец. Вашият списък от задължения и отговорности се е увеличил напоследък. Вероятно е да се увеличи още малко до края на месеца. Може да почуствате умора, отегчение, отпадналост, може да ви е трудно и да ви омръзне от всички тези усилия, които полагате, но не забравяйте – винаги има една ръка, която е готова да ви подкрепи. Бъдете готови да приемете всякаква помощ, която ви се предлага през октомври. Помислете за нещо, което ще подсили имунната ви система, за да не претърпите срив от претоварване през следващия месец.

Рак
За хората от тази зодия октомври ще е прекрасен като месец май. Голяма част от тях ще бъдат подвластни на любовта, а другите, които нямат време за подобни емоции или любовта вече ги е озарила с щастливо семейство, ще трябва да се фокусират върху преодоляването на дребни препятствия и служебни спънки. Месецът ще бъде и като океан. Така, както океанът има своите приливи и отливи, така хубавото и лошото ще идват към вас циклично и очаквано. Нищо няма да ви изненада, нищо няма да наруши убеждението ви, че животът е прекрасен. Сега е моментът да вложите малко повече усилия, за да го направите още по-прекрасен.

Лъвхороскоп октомври
Както всички знаем, Лъвовете притежават уникални лидерски качества. През октомври вашата царственост ще намери своето признание. Можете да получите много, като вложите малко средства. Освен това, месецът ще е пълен с предложения за помощ, подкрепа и възхищение от страна на околните. Ако сте готови да приемете предизвикателството, което пристига при вас под формата на оферта за работа или съдружие, то не се колебайте – сега е вашият шанс да се справите с всички онези дребни финансови недоразумения, които ви тормозят от доста време.

Дева
Уважаеми Деви, вие си запазвате правото да промените мнението си, когато става дума за въпроси, близо до сърцето. Трябва да приемете обаче, че хората срещу вас все пак очакват някакъв окончателен отговор, така че не се колебайте дълго. През октомври нуждите ви се променят и онова, което досега ви е било крайно необходимо, ще се окаже ненужно. Бъдете готови за промяна, за изненадваща смяна в посоката на вятъра, за нещо, което ще се стовари като парен чук отгоре ви, без да има фатални последствия. Достатъчна ще ви е само изненадата, за да ви разконцентрира и обърка.

Везни
Едно по едно вашият списък с объркващи и несигурни неща става по-малък и по-малък. Облекчението настъпва през този месец и ще продължи поне до края на годината с известни колебания в амплитудата. Поне за една област във вашия живот сте наясно къде стоите, какво правите и как възнамерявате да действате в бъдеще. Малки частици информация ще се срещнат, за да направят картината много по-ясна, отколкото беше досега. През октомври ще трябва да вземете и две-три доста смели решения, но тъй като пъзелът вече не е чак толкова разбъркан, няма да ви е трудно да уцелите правилния ход.

Скорпион
Настоящите планетни позиции ще ви помогнат не толкова да напредвате, колкото да направите плановете си, да си изясните ситуацията и да получите някакво просветление за това как трябва да действате занапред. Тласък на вашите финанси ще помогне и улесни преследването на една творческа възможност, която все ви се е изплъзвала досега. Романтиката няма да ви владее много, но за сметка на това ще ви е спокойно и няма да имате кой знае какви емоционални вълнения. Октомври е месец на силна концентрация, затова не унивайте, ако понякога си мислете, че сърцето ви е самотно. Онези от вас, които още не са намерили своята половинка, може и да я открият, но това ще стане възможно по-скоро през последната седмица на октомври и началото на ноември.

Стрелец
Има разлика между това да бъдете ефективни и ефикасни през този месец. Ще трябва да преподредите приоритетите си, а това ще ви забави и обърка за известно време. И чувствата ви са объркани, Стрелци. Някои от вас имат два избора и не знаят кой точно да предпочетат. Това колебание ще ви попречи да сте ефективни. Освен това, въпреки привидно спокойното време, ще ви е ужасно трудно да се справите и с малкото задачи, които имате, защото все нещо изкача и то все в последния момент. Намирайте време за релакс и почивка, за да не прегреете съвсем.

Козирог
Като по някакво чудо през този месец най-после ще намерите баланса между онова, което ви носи удоволствие, и онова, което не искате да правите. Имайте предвид обаче, че след като в списъка със задачи има нещо за вършене, което не е толкова приятно, ще ви се наложи да намерите нещо, което да ви мотивира. Дете, домашен любимец, любимо занимание – всичко може да влезе в употреба. Въпреки че няма да си отиде съвсем, проблемът ще започне да изчезва. Това е времето, когато новите неща идват в живота ви. Това ще бъде нова къща, нов адрес или нова задача на вашето работно място. Уверете се, че сте готови и че можете да дадете най-доброто от себе си, за да получите онова, което заслужавате. За разлика от Телците, вашето улеснение и спокойствие тепърва предстои.

Водолей
През октомври трябва да разберете, че онова, което е писано, то се случва. Колкото и да се противите, колкото и да не ви се иска, ще трябва да направите така, че действията ви да не усложняват и без това понякога сложната обстановка. По-добре е да приемете, че това е период, през който ще трябва да обмислите разни неща, отколкото да действате. Здравето ви също ще е поразклатено – настинки, възпаления и други подобни неразположения ще ви създават немалко грижи. Относителният застой, който се очертава през този месец, ще ви донесе достатъчно дивиденти, от които ще се възползвате през следващите месеци.

Риби
Може и да ви се струва, че преследването на конкретна цел или план е далеч от своя край. Усещането за загуба ви преследва още от миналия месец, но това е просто усещане. Докато вие се страхувате, че нещо не е както трябва, нещата се подреждат точно така, както сте искали да се подредят. По същия начин, по който някои Риби впиват зъби в плячката си, и вие не сте готови да зарежете онова, което преследвате или да развеете бялото знаме на поражението. Спокойно, уважаеми Риби, отпуснете се поне за малко. Ако нещо не се е случило по един начин, то задължително ще ви се даде случай да опитате отново. Бъдете смели и не се отчайвайте.

2 comments

  1. hybavo momi4e !

  2. Това, което прочетох е доста близо до истината.Продължавай все така СЕРАФИМА.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*