Home / Хороскоп / Хороскоп за 5 януари 2012 г.

Хороскоп за 5 януари 2012 г.

Овен – затънали сте в ангажименти и проблеми, но ще намерите сили да видите и малката светлинка в тунела. Не губете чувството си за хумор, защото застоят ви е временен.

Телец – концентрирали сте се върху неотложните си ангажименти, които продължават да се трупат от началото на новата година. Време е за равносметка.

Близнаци – успешен ден се очертава за вас, въпреки че няма да имате такова усещане. Не пренебрегвайте мнението на партньорите си в бизнеса.

Рак – ще получите шанс за изява на работното място и това ще е златната ви възможност – не я пропилявайте.

Лъв – затормозени сте и в личен, и в делови план. Битовизми ви притискат, а с тях нараства и напрежението между вас и половинката.

Дева – приключвате важен проект и започвате да виждате резултатите, макар и с малко закъснение. Започнахте успешно новата година и това ви носи добро настроение.

Везни – бъдете делови и предпазливи по отношение на новите си познати. И все пак не подценявайте никого, тъй като не се знае кой може да ви бъде полезен занапред.

Скорпион – имате нужда и от почивка. Парите не са всичко на този свят. Помислете за нуждите си, тъй като друг няма да го стори вместо вас.

Стрелец – не правете планове за деня, защото както изглежда нищо няма да става според вашите очаквания Това обаче не бива да ви депресира.

Козирог – не надценявайте възможностите си, но и не позволявайте на колегите си да ви подценяват. Реализмът е най-доброто решение на този етап.

Водолей – ще получите възможност да подобрите материалното си състояние. Възползвайте се максимално от шансовете, които ви се дават.

Риби – покажете повече желание и мотивация за работа. Имате новаторски подход и той ще ви помогне да изпъкнете сред останалите.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*