Home / Хороскоп / Хороскоп за 4 януари 2012 г.

Хороскоп за 4 януари 2012 г.

Овен – бъдете внимателни на работното място, тъй като днес сте разконцентрирани и разсеяни. Не предприемайте никакви рискове и заложете на сигурното.

Телец – не всичко ще става така, както ви се иска. Плановете ви ще се провалят в последната минута, но пък в крайна сметка всичко ще бъде във ваша полза.

Близнаци – проявявате здрав разум и печелите доверието на началството. Това обаче ви поставя в сложни отношения с някои колеги, които смятат, че незаслужено ви ласкаят.

Рак – мислете в перспектива и правете планове за близкото бъдеще. Днес ще имате възможността да си осигурите здрава основа за бъдещите си начинания.

Лъв – не бъдете прекалено самокритични и не се изтезавайте за допуснати грешки. Винаги можете да направите и по-добре всяко едно от начинанията си, а и никой не е перфектен.

Дева – очертава се успешен и приятен ден за вас. Ще ви върви във всяко едно отношение и с лекота ще печелите симпатиите на околните.

Везни – довере се на вътрешния си глас по отношение на ново предложение за работа, което ще получите изневиделица Преди да напуснете сегашната си работа, помислете добре.

Скорпион – притеснени сте за половинката и се опитвате да направите най-доброто за семейството. Не всичко зависи от вас обаче. Понякога е по-добре просто да проявите повече търпение.

Стрелец – пазете се от интриги на работното място. Очевидно много хора искат да ви видят на дъното и ще положат всички усилия, за да приземят точно там.

Козирог – необвързаните от вас ще имате възможността да срещнат нова любов, а тези от вас, които вече са ангажирани с романтична връзка, ще получат признание от половинката

Водолей – започвате ново начинание и то ще бъде увенчано с успех. Всички сили ще ви съдействат, за да реализирате започнатото.

Риби – днес бъдете комуникативни и любезни, тъй като добрите познанства ще се окажат ключови за деловата ви дейност.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*