Home / Хороскоп / Хороскоп за 27.07.11

Хороскоп за 27.07.11

Овен – успех в самостоятелните изяви, избягвайте комуникацията с много хора, защото сте раздразнителни. Натоварени сте с нови проекти, но ще успеете да се справите в срок.

Телец – днес ще се наложи да се изправите срещу някои лични проблеми. Време е да проведете сериозен разговор с половинката и да обсъдите всичко, което ви мъчи.

Близнаци – насочили сте енергията и мислите си към материалната страна на нещата. Планирате скъпи покупки, които ще ви накарат да направите някои лишения, за да успеете да закърпите семейния бюджет.

Рак – работите най-добре, когато сте под напрежение. Стресът в нормални количества ви кара да давате най-доброто от себе си. Спокойствието не се отразява добре на работните ви планове.

Лъв – хубав ден се очертава за вас. Справяте се лесно и бързо със задълженията си на работното място. Въздържайте се от съвети, които никой не ви е поискал.

Дева – днес сте настроени на благотворителна вълна. Забравяте за собствените си нужди и помагате на нуждаещ се. Не търсите благодарности за стореното, защото го правите спонтанно и искрено.

Везни – днес сте изключително гальовни и любвеобилни. Имате нужда от комуникация и се обграждате с хора през целия ден.

Скорпион – хубав и непретенциозен ден се очертава за вас. Вероятно няма да се сблъскате с конфликти, но емоционалната ви същност е изключително чувствителна днес. Не приемайте нищо твърде лично.

Стрелец – възможни са битови проблеми. Бъдете внимателни в домакинската си работа и не бързайте излишно, за да не направите някоя беля, която да ви коства много.

Козирог – през целия ден се борите със себе си – с лошите си навици, с желанието да пръскате пари и със способността си да правите скандали от нищото.

Водолей – приятен ден ви очаква. Настроени сте на романтична вълна и искате да се откъснете за малко от досадното ежедневие и рутината. Не забравяйте за задълженията си на работното място.

Риби – не са изключени дребни недоразумения и конфликтни ситуации днес. Но ако проявите дипломатичност и такт, ще успеете да укротите страстите.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*