Home / Хороскоп / Хороскоп за 26.06.11

Хороскоп за 26.06.11

Овен – днес ще си дадете сметка за много неща. Ще преосмислете връзката си, а може би и контактите си с някои хора. Искате повече, но на този етап няма да ви се даде.

Телец – днес просто очаровате всички. Тези от вас, които са решили да релаксират, по-добре да излязат сред природата, отколкото да се затварят вкъщи.

Близнаци – нагърбили сте с много ангажименти и не намирате време дори за кратка почивка. Отговорностите започват да ви натежават и искате да се откъснете от всичко.

Рак – обичате да действате след щателно обмисляне и планиране и добре правите. Помислете как да увеличите доходите си в перспектива.

Лъв – за вас няма почивка. Прелитате от служебните на семейните ангажименти. Всеки иска нещо от вас и нещо започвате да се изтормозвате.

Дева – очертава се кратко пътуване или гостуване. Ще се срещнете с приятни хора и ще се разтоварите в сладки приказки.

Везни – подозирате близък човек в измяна, навярно грешите. Но пък самите вие се отдавате на флирт с грешния човек. Умната!

Скорпион – имате големи очаквания за този ден, но нищо няма да се получава по план. Много неща зависят от другите, а тях няма как да контролирате.

Стрелец – ежедневието ви е до болка писнало, но нямате сили и желание да промените нещо. Започнете от дребните детайли, действайте щрих по щрих.

Козирог – няма пълно щастие, до този извод достигате днес. Правите много за близките си, а имате чувството, че не го оценяват.

Водолей – съобщават ви важна новина, която може да промени много неща. Близък човек ви сюрпризира с приятна изненада. Върнете жеста.

Риби – понякога си мислите, че сте незаменими, толкова много неща зависят от вас. Вашият принос е голям, но често остава неоценен.
споделяне в социални мрежи

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*