Home / Хороскоп / Хороскоп за 20.06.11

Хороскоп за 20.06.11

Овен – днес сте особено честолюбиви и обидчиви, приемате всичко лично и се сърдите без причина. Абстрахирайте се от временното си настроение и приемете нещата по-спокойно.

Телец – успешен ден за Телците, кипите от енергия и нови идеи. Очакват ви успехи на работното място и поощрение от страна на началството.

Близнаци – затрупани сте с ангажименти, рутината започва сериозно да ви потиска, имате нужда от промяна.

Рак – интересен ден за Раците, носите положителен заряд и се справяте с трудностите с присъщата ви лекота. Доказвате на другите, че с право сте сред най-добрите.

Лъв – успешен ден за повечето от вас. Радвате се на нови контакти и внимание от страна на колегите си. Общувате с лекота и се чувствате особено позитивни.

Дева – не е ден за решаване на сериозни проблеми, нито за взимане на важни решения. Ще имате чувството, че губите контрол над ситуацията и навярно ще е така.

Везни – пълни сте с енергия и добро настроение. Жадувате за малко разнообразие и планирате с нетърпение отпуската си.

Скорпион – ден за семейни ангажименти и отговорности. Помислете какво можете да промените, за да създадете повече уют.

Стрелец – труден и напрегнат ден за Стрелците. Чувствате се изнервени и реагирате неадекватно. Обърнете внимание на хранителните си навици.

Козирог – успешен ден за тези от вас, които се занимават с търговия, социална дейност и благотворителност. Искате да помогнете на онеправданите, но това не е по силите на един човек.

Водолей – затрупани сте с работа, отговорностите ви се увеличават, възлагат ви нови проекти. Нямате представа как ще се справите с толкова много ангажименти.

Риби – днес сте изключително емоционални. Подвластни сте на чувствата и изживяванията си, нямате реална представа за случващото се.
споделяне в социални мрежи

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*