Home / Хороскоп / Хороскоп за 2.06.11

Хороскоп за 2.06.11

Овен – очаква ви вълнуващ и изпълнен с напрежение ден. Заливат ви емоции и често губите контрол. Овладейте се, не влизайте в конфронтация с колеги. Бъдете внимателни със здравето си.

Телец – хубав ден за повечето от вас. Не хитрувайте в отношенията си с близките, бъдете честни и открити, ако искате същото и от тях.

Близнаци – подгответе за труден и неблагодарен ден. Потиснете апатията и се усмихвайте повече. Излезте с приятели и се разнообразете.

Рак – днес се събудихте със смесени чувства и така ще продължи през целия ден. Не бъдете взискателни и капризни, за да не се създадете излишни конфликти на работното място.

Лъв – очаква ви много работа. Ще бъдете затрупани с нови проекти и неотложни задачи, организирайте се, за да се справите навреме с всичко.

Дева – хубав ден за девите в делово отношение. Издигате се в очите на партньорите си. Не са изключени и материални придобивки и премии.

Везни – не очаквайте много от днешния ден, затова пък може да изненадате близките си приятно. Не позволявайте на никого да ви помрачава настроението с проблемите си. Пазете се от интриги.

Скорпион – ще бъдете център на вниманието. Много от приятелите ви ще се сетят за вас точно днес и ще ви разсейват непрекъснато. Концентрирайте се върху неотложните си задачи.

Стрелец – изпитвате материално затруднение, а на всичкото отгоре ви искат пари назаем. Бъдете бдителни и не се доверявайте на малко познати хора.

Козирог – искате да контролирате всичко и всички, но се пригответе за отпор. Владеете положението до най-малките детайли.

Водолей – пазете се от интриганти, които целят да ви злепоставят на работното място. Не се делете от колектива и не се усамотявайте.

Риби – прекрасен ден за хората, родени под този знак. Вяскаш всички искат да са във вашата компания, привличате ги като магнит. Успехи на работното място, но не ядосвайте ръководството.
бутони към социални мрежи

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*