Home / Хороскоп / Хороскоп за 16 август 2011

Хороскоп за 16 август 2011

Овен – мислите ви насочени изцяло към доказване на работното място. Искате да блеснете и ще успеете. Спомнете си за старите грешки и не ги повтаряйте.

Телец – насочете вниманието си към работата и работете в хармония. Избягвайте конфликтите и не давайте ухо на интриги и клюки.

Близнаци – възможни са непредвидени разходи, които ще ви притеснят, защото и бе това изпитвате финансови затруднения. Не се доверявайте на хора, които малко познавате.

Рак – днес може да получите неочаквано възнаграждение. Не давайте пари назаем. Осъществете планирано пътуване, което ще ви донесе много положителни емоции.

Лъв – ограничете пътуванията си днес – възможни са инциденти. Не дразнете колегите си и не се заяждайте. Бъдете внимателни и игнорирайте интригантите.

Дева – възможни са нови познанства, които ще се окажат важни за работата ви. Успехи и на личното поприще. Очаква ви вълнуващо изживяване.

Везни – успешен ден се очертава за вас. На работното си място ще превземете нови върхове. Не подценявайте никой от обкръжението си.

Скорпион – очакват ви неприятности на работното място, приемете ги със спокойствие. Събирайте важна информация за конкурентите си.

Стрелец – ще имате възможността да избирате. Получавате примамливо предложение за работа, но не го приемайте спонтанно.

Козирог – получавате парични постъпления, с които веднага запълвате дупките в бюджета си. Време е да затегнете колана и да ограничите разходите си.

Водолей – бъдете дипломатични и делови. Не налагайте волята си на всяка цена.
Научете се да приемайте и чуждата гледна точка.

Риби – възможни са разногласия с партньора. Бъдете внимателни с безпочвените си обвинения и забравете за ревността.
бутони към социални мрежи

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*