Home / Хороскоп / Хороскоп за 16.06.11

Хороскоп за 16.06.11

Овен – макар родени победители, днес ще се чувствате пораженци. Невинаги е възможно да сте на върха. Преглътнете съмненията в собствените си способности и покажете на какво сте способни.

Телец – отново не сте в кондиция, изнервяте се за малки неща. Не обвинявайте другите за собствените си грешки.

Близнаци – предстоят ви семейни кризи, насочете вниманието си към личните си ангажименти и проблеми, не ги пренебрегвайте, за да не ескалират в нещо повече.

Рак – настроени сте агресивно, успокойте нервите си. Скандалите на работното ви място са излишни. Направете нещо хубаво за себе си.

Лъв – като едни типични работохолици рядко намирате време за собствените си нужди. Днес е ден за разкрасяване, процедури и подмладяващи терапии.

Дева – възможни са разочарования на любовното поприще. Човек, на който много вярвате, ще ви забие нож в гърба. Пазете се от интриги.

Везни – роднински недоразумения ще смущават спокойствието ви. Неусетно ще се окажете между чука и наковалнята, не взимайте страна.

Скорпион – правите грешки от обикновена суета. Концентрирайте се върху неотложните си ангажименти. Не се вторачвайте върху проблемите си, те са неизбежни.

Стрелец – печелите добри позиции в службата, будите възхищение. Продължавайте в същия дух и не разчитайте само на късмет.

Козирог – бъдете внимателни с финансите си, не харчете излишно, възможни са загуби. Помислете за дългосрочни инвестиции.

Водолей – от известно време се претоварвате. Помислете за здравето си и ако се налага, направете консултация с лекар. Не пренебрегвайте здравословното хранене.

Риби – ново начало за Рибите. Една очаквана промяна вече е факт, дерзайте. В работата си сте най-добри, покажете го.
сподели бутон

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*