Home / Хороскоп / Хороскоп за 14.06.11

Хороскоп за 14.06.11

Овен – не сте в кондиция, мъчи ви главоболие и искате да се върнете в леглото. Мобилизирайте се. Ограничете контактите си, колкото това е възможно. Днес всички ви дразнят.

Телец – напрегнати сте и държите близките си в напрежение. Успокойте се, за да се отдъхнат и другите. Концентрирайте се върху нещо приятно.

Близнаци – днес сте със смесени чувства. Нямате настроение, но това е временно. Очаквайте щастливо известие.

Рак – действията ви са зависими от другите. Проявете известна самостоятелност. Погрижете се за дребно неразположение, което ви мъчи от доста време.

Лъв – днес сте леко меланхолични и ви липсва мотивация за работа. Отърсете се от чувството на безтегловност, което ви е завладяло.

Дева – хубав ден за Девите, върви ви във всичко, с което се захванете. Дарявате усмивки и повдигате настроението на колегите си.

Везни – сложете в ред личните си дела. Не ставайте дребнави и се правете, че не забелязвате някои неща, от това ще спечелите най-вече вие.

Скорпион – направете компромис в името на семейния мир, преглътнете обидата и продължете напред, ще бъдете възнаградени.

Стрелец – очаква ви натоварен ден, но пък с много изненади и то все приятни. Справяте се успешно с ангажиментите си.

Козирог – настроени сте за победа, целите се в звездите, но не избързвайте с отварянето на шампанското, за да няма разочаровани.

Водолей – очаквате важно известие, няма да закъснее, но няма да е това, което се надявате. Не се отчайвайте, винаги има ново начало.

Риби – опитват се да ви подлеят вода и то ваши близки, макар и не особено близки. Бъдете внимателни и не приемайте всичко за чиста монета.
бутон за социални мрежи

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*